Hvordan du udskifter en stor ovn med en countertop model

October 19

Udskift din store ovn med en mere effektiv countertop model til at spare energi og plads. Madlavning for én eller to mennesker kræver ikke alle madlavning plads af en fuld størrelse ovn. Køkkenbordet kombination og brødrister ovne har små madlavning kamre, at varme op hurtigt at forkorte energiforbrug- og madlavning gange. Skabe ekstra lagerplads i et lille køkken ved hjælp af din store ovn for at holde ren køkkengrej. Foretage ændringen til køkkenbordet bagning for at spare penge samtidig med at møde dine kulinariske behov.

Instruktioner

Kortindgangsdør en Sparsommelighed butik eller bruges apparatet forhandler til at planlægge en afhentning af din store ovn. De fleste butikker, håndtag, der bruges apparater vil samle den op for gratis. Bede om en velgørende donationskvittering, hvis du ikke får kompensation.

•Consider type madlavning du gjorde med din store ovn til at vælge en bordplade udskiftning, der giver dig alle de samme muligheder. Besøg en madlavning eller apparatet butikken og spørger en repræsentant om forskellige bordplade ovn muligheder og funktioner. Brød bagere bør søge en model med flere stativer eller konvektion fan, mens kokke, der arbejder uden for hjemmet kan ønsker en programmerbar model. Bordplade ovn modeller fås med indstillinger, som tilbereder en række fødevarer hurtigt med konvektion, infrarød varme, damptryk eller en kombination af disse metoder.

•Purchase en billig single-brænder gas eller elektrisk køkkenbordet brændeovn. Dette vil erstatte tabet af komfuret top-brændere fra den større ovn med en mindre, direkte varmekilde, der er bærbare og effektivt.

•Sort gennem og slippe af med pander eller bageforme, der er for store til at passe ind i bordplade ovn. Mange køkken tilbehør virksomheder sælger nu mindre bageforme, der er designet til brug i en bred vifte af køkkenbordet ovne. Supplere din samling til at udfylde huller af stor bageforme, der var frasorteret.

•Beskyt varmefølsomme bordplade overflader ved at placere en silikone måtte i stedet du agter at indstille ovnen. Nogle tællere vil misfarve eller knæk hvis de udsættes for høje temperaturer i længere tid. Check med din bordplade producent eller installer for produkt specifikke temperatur begrænsninger.

•Dæk den nederste bakke, der sidder over varmelegemet inde i brødristeren ovnen med et stykke aluminiumsfolie. Dette vil gøre ovnen sprede varmen mere jævnt, og det kan fjernes og erstattes for nem oprydning.

•Sæt en ovn termometer på center rack og test nøjagtigheden af temperatur indstilling af varme ovn til forskellige niveauer og tager en indre læsning. Køkkenbordet modeller tendens til at køre 10-25 grader varmere end deres termostat er indstillet.

•Juster cook gange at tage hensyn til afvigelser i varme mellem den store ovn og countertop model. Nøje se din første par punkter som de bages for at overvåge processen og justere temperaturen efter behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com