Hvordan du udskifter en sunkne karbad

March 24

Hvordan du udskifter en sunkne karbad

Sunkne badekar giver en luksuriøs, romantisk føler at din badning. I 1970 ' erne blev det populært at bare slippe en balje i, med eller uden rulletobak tæpper, under badeværelsesgulvet. Badende havde kun at træde-- eller nogle gange snubler, hvis de ikke var forsigtige--i karret. Moderne versioner af sunkne badekar er ofte monteret lidt højere i gulvet, nogle gange endda inde en platform i stedet for flugter med gulvet. Med alder og misbruge eller endda bare for at opdatere dit badeværelse ser, fjernelse og udskiftning bliver nødvendigt.

Instruktioner

At fjerne en sunkne karbad

•Drej off vandet fører til badeværelset eller til karret specifikt. Afspærrings-muligvis med den balje VVS, på vandvarmeren eller på vandmåleren. Åbn badekar hane og tillade resterende vand og pres for at dræne.

•Locate og adgang til VVS badekar både vand kontrol og afløb samling. Hver installation er forskellige. Hvis karret er sunket helt under gulvet, er VVS tilbøjelige til at køre under badekar i kælderen. Badekar indbygges en platform vil have VVS adgang enten i væggen eller i platform. Kig på badekar hane og afløb til at få en idé om det generelle område og fjerne enhver pyntede fra platformen, hvis det er nødvendigt. Generelt kan du lirke beklædningen eller skæres forsigtigt med en kniv eller så for at komme til VVS uden adgangsluge.

•Tag badekar vandhaner og tud. Disse kan simpelthen skrue ned eller komme løstliggende ved at fjerne en lille skrue under armaturet. Skru overløb dækplade ligeledes. Gemme Kampprogram for geninstallation, hvis det ønskes.

•Unhook badekar P-fælde og afløb rør, enten trække gratis eller drejning med en skruenøgle. Fjern vandforsyning linjer så godt.

•Tag gulvbelægning, såsom keramiske fliser, at eksponere kanten af karret, hvor den træder i gulvet eller platform. Score flisen eller andet materiale med en hobbykniv eller skåret væk omhyggeligt med en bajonetsav. Arbejde på en måde, der gør installere udskiftning materiale lettere, skære ned til en joint eller søm og undgå skade på underlag.

•Skub en hobbykniv nedenunder den sunkne karbad rand, hvor det møder gulvet eller platform. Grave en caulk eller lim væk, bryde den frie rand. Lirke kanter op med et koben eller pry bar, arbejdsgruppe omkring kanter ligesom en flaske cap.

•Lever karret op og ud når karret forseglingen er brudt. Skub 2 af 4s nedenunder den balje rand til at hjælpe med at holde det. Lift balje ud for fjernelse; Dette kan tage flere mennesker til at udføre. Alternativt, score badekar overflade med en bajonetsav til at skære igennem materialet. Opdele karret i tredjedele og skære i overensstemmelse hermed.

•Chip væk enhver mørtel efter badekar fjernelse. Bruges til niveau karret og yde støtte, det er i overensstemmelse med den gamle badekar og kan ikke genbruges. Bruge hammere og lirke barer.

Du installerer den nye Tub

•Læs balje producentens anvisninger omhyggeligt, inden du installerer et nyt badekar. Nøjagtige specifikationer og procedurer kan variere; Følg altid balje retninger for at undgå at tømme garantien.

•Measure erstatning badekar højde til at sikre en god pasform. Den sunkne karbad læbe rører normalt platform eller gulv eller har et lille hul let besættes med silikone caulk. Sammenlign balje måling med gulv eller platform åbning. Hvis åbningen er for stor, fylde i bunden med en plade af krydsfiner eller et lag af thinset til at udligne forskellen. Hvis åbning er for lille, hæve platformen eller oprette en tykkere gulvet surround og dække det med en vandtæt underlag, toppet med gulv eller andre materialer som ønsket.

•Mix et parti af thinset, mørtel eller beton ifølge balje producentens anvisninger. Bruge forblandet mørtel alternativt. Hæld ca 50 pounds af mørtel midt i karret installationen åbning, at gøre en bunke i stedet for at sprede det ud.

•Indstil den nye badekar på plads mens mørtlen er stadig frisk. Våd mørtel vil let niveau under vægten af karret, oprettelse af en plan og solid støtte. Lægge en tømrer niveau på toppen, kører side til side og front-to-back, at sikre, at karret er niveau. Placer en 2 x 4 på toppen og tryk fast med en hammer til at justere lidt, indtil karret er niveau. Tillade installation til tørre 24 timer minimum.

•Reattach VVS, ved hjælp af en skruenøgle til at stramme vandledninger og afløbsrør. Glide P-fælden i position. Installere vandhaner, tud og overløbet plade, med skruer eller skrue på til at vedhæfte. Tænd for vandet for at sikre korrekt drift.

•REINSTALL gulv eller væg materiale skæres væk enten at afsløre den gamle badekar læbe eller adgang til VVS. Opret et nyt access panel fra en plade af krydsfiner, gips eller lignende materiale, VVS uden én; skrue til en platform stud, gulvet tværbjælke eller mur stud til at vedhæfte. Refinish vægge, platform eller gulv som passende.

•Spread en perle af silikone caulk langs alle sømme, dannes under installationen, herunder hele kanten af karret. Sikre at caulk helt udfylder hvert hul.

Tips & advarsler

  • Hvis karret er metal i stedet for glasfiber, skal du måske ekspertbistand i fjernelse, hvis du ikke kan løfte det ud med hjælpere.
  • Søge ekspert VVS hjælp hvis du mangler erfaring i gentilslutning din VVS.
  • Bære handsker, beskyttelsesbriller og en kvalitet maske, hvis du skærer karret for fjernelse. De fleste bøtter er glasfiber, og støv eller fragmenter kan skade dine øjne og lunger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com