Hvordan du udskifter en termostat i en Whirlpool ovn

May 25

Termostat i Whirlpool ovnen styrer temperaturen inde i ovnen. Hvis du opdager, at din gryderetter ikke kommer ud af den måde, du har planlagt, kan det være et resultat af en defekt termostat. Når du ved hvordan du udskifter en termostat i en Whirlpool ovn, kan du have din ovn fungerer korrekt igen. Den typiske handy person kun behøver et par praktiske værktøjer og en time til at fuldføre projektet.

Instruktioner

•Tag Whirlpool ovn fra en elektrisk stikkontakt. Mange hjem bruger i dag anti-tip beslag, der er installeret i gulvet og fastgjort til de bageste ben i ovnen. Skubbe ovn mod væggen lidt, og tip bagsiden af ovnen til at klare de bageste ben fra anti-tip parentes. Træk ovnen frem, så du kan få adgang til den bageste del af ovnen.

•Fjern de skruer, der sikker tilbage panel til ovnen ved hjælp af en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Trække bagpanelet af ovnen, og sætte det ud af vejen. Trække knop off termostat på kontrolpanelet.

•Brug skruetrækker til at fjerne de to skruer, der sikker termostat kontrol-konsollen. Skruerne er på forsiden af konsollen kontrol. Trække termostat fra indersiden af kontrol-konsollen. Brug nålen næse tænger til at frakoble ledningerne fastgjort til termostat terminaler.

•Ansigt på forsiden af ovnen, og Åbn ovndøren. Find den termiske pære, der er monteret på den venstre væg i ovnen. Unsnap termisk pære fra de klip, der sikker den termiske pære til sidevæggen, og skubbe den termiske pære gennem hul i bagvæggen af ovnen.

•Ansigt tilbage til den bageste del af ovnen, og er færdig trække den termiske pære ud af den tilbage væg i ovnen. Den termiske pære tilsluttes termostaten ved hjælp af et kapillarrør. Termostat, termisk pære og kapillarrør erstattes som én enhed. Tage termostat og termisk pæren med til en appliance reparation shop til at købe et nyt sæt. Sørg for, at de nye svarer til dem, du trak sig ud af ovnen.

•Sæt den termiske pære gennem bagsiden af ovnen væg. Gå rundt på forsiden af ovnen, træk den termiske pære gennem og snap pæren i at fastholde klip. Lukke ovndøren, og gå tilbage til den bageste del af ovnen.

•Tilslut ledninger til ovn termostaten ved at skubbe ledningen fører over terminalerne. Placere termostaten på plads på indersiden af Styrepanel. Sikre termostat til kontrolpanelet med de fastholde skruer. Vedhæfte kontrolknappen tilbage på termostaten akslen fra kontrolpanelet ansigt.

•Reattach bagsiden af ovnen med at fastholde skruer. Gå til forsiden af ovnen, og skub ovn tilbage mod væggen og sæt ovnen netledningen tilbage til stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde apparater fra deres strømkilde før forsøger eventuelle reparationer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com