Hvordan du udskifter en termostat på en GE ovn

October 19

Hvordan du udskifter en termostat på en GE ovn

Hvis du opdager, at din GE ovn ikke er madlavning din mad korrekt, er der en god chance for, at der er et problem med sin termostat. En gennemprøvet metode til at kontrollere, om problemet er at placere en madlavning termometer i ovnen på center rack. Indstil ovnen til bage i 30 minutter ved en temperatur på dit valg. Hvis madlavning termometer afviger fra din GE udvalg termometer med mere end 20 grader, så er det helt sikkert tid til at udskifte din GE termometer. Se i brugervejledningen til din ejeren til at finde del nummer den rigtige reservedel, som kan købes på en standard hardware butik eller online fra producenten.

Instruktioner

•Tag strømmen til dit køkken ved at gå til dit hjem sikringsboksen og lokalisering parameteren ordentlig kredsløb. Hvis din GE udvalg er en gas-drevne model, Sørg for at skære gasforsyningen før du begynder arbejdet.

•Tag skruer eller opbevaring klip der sikre din ovn til kabinet. Trække ovnen gratis fra sin bolig at nå bagpanelet. For at forhindre skade, kan dette kræve assistance, som GE intervaller kan være temmelig tung.

•Løsn de skruer, der holder bagsiden af din rækkevidde på plads. Placere skruerne på din counter til senere brug. Fjerne bagpanelet.

•Se til din ejer er manuel at placere termostaten i dit GE udvalg. Afbryde termometer ledninger med et par nåle-næse tænger. Fjerne kontrolknappen fra forsiden af konsollen. Skru skruerne sikring termostat på plads. Fjerne termostaten.

•Locate termostat 's termiske pære. Normalt, er pæren fundet klippet til området i nærheden af en lille åbning tæt på bagpanelet. Pæren er forbundet til din vifte termostat. Brug denne åbning til gevind kablet tilsluttes pære igennem til ydersiden af din rækkevidde. Både pære og termostat forsamling kan nu nemt trækkes ud.

•String din udskiftning termisk pære gennem åbningen i nærheden af bagsiden af området. Klip din nye pære præcis hvor du har fundet den tidligere en. Tråd erstatning termostat gennem til Kontrolpanel, hvor den gamle ene havde til huse. Skru den på plads. Sætte kontrolknappen tilbage på sin plads på kontrolpanelet.

•Skru i bagsiden af din rækkevidde. Lette ovnen tilbage ind i kabinet boliger. Genoprette magt til dit køkken.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com