Hvordan du udskifter en tørretumbler bælte fra forsiden

February 12

Den hårtørrer bælte er en væsentlig bestanddel af en tørretumbler og en del, der kræver årvågne vedligeholdelse for at sikre, at enheden fungerer korrekt. Bæltet ombrydes omkring den tørretumbler tromme og er blevet fodret gennem motor og stjernehjul trisse til spin vasketøjet under tørring cyklus. En slidt eller brækket bælte vil forårsage tromlen ikke spin eller spin ineffektivt, at forsinke tørringsprocessen. Brugere kan spotte en slidt bælte med en hvinende lyd under cyklussen eller en brændende lugt når tørretumbleren er i brug. Erstatte den tørretumbler bælte, så snart problemet er bemærket, for at undgå at beskadige enheden.

Instruktioner

•Træk tørretumbler fra væggen til at give plads til at afbryde strømmen. Afmonterer tørretumbleren og trække tørretumbler længere væk fra væggen for at nå nogen skruer eller bolte nødvendigt at fjerne det øverste panel.

•Locate og fjerne skruer eller bolte øverst på tørretumbleren med en skruetrækker eller stikket og skralde. Løft det øverste panel fra tørretumbleren og sæt den til side.

•Tag skruer eller bolte holder den forreste kontrol panel på forsiden af tørretumbleren. Afbryde den elektriske ledninger forbinder panelet til tørretumbleren og afsætte kontrolpanelet. Gå til forsiden af enheden.

•Pry nederste panel fra forsiden af tørretumbler med en flad skruetrækker. Wrap klinge af skruetrækker med en tynd klud til at forhindre ridser den tørretumbler panel. Afbryde fjedrene fra den nederste panel til helt at fjerne det fra bunden af tørretumbleren.

•Åbn tørretumbleren 's dør og fjerne skruer rundt tørretumbler er front åbning med en skruetrækker.

•Træk front panel væk fra den tørretumbler langt nok til at nå døren skifte ledninger stik. Afbryde dørkontakt og afsætte frontpanelet.

•Look i front i tørretumbleren, under tromlen for stjernehjul trisse. Trisse og motor aksel vil være på venstre eller højre side af den tørretumbler tromme afhængigt af mærke og model af din tørretumbler.

•Træk stjernehjul trisse mod ydersiden af tørretumbleren til at lindre spændinger på tørretumblerens bælte. Hvis remskiven er på venstre side af tromlen, trække remskiven til venstre. Trække remskiven til højre, hvis det er på højre side af tromlen for at lindre spændingen.

•Tag bælte fra stjernehjul trisse og motorakslen. Bælte bliver løs nok til at fjerne fra den tørretumbler tromme. Tage bælte fra tromlen og bortskaffe det.

•Look på den nye bælte til at bestemme de to forskellige sider. Den glatte side af bæltet bør vender udad mens slidbane side skal vende den tørretumbler tromme. Placere bæltet, slidbane side ned, på tromlen. Loop bælte omkring motorakslen. Trække stjernehjul trisse mod ydersiden af tørretumbleren til at give dig plads til at placere den nye bælte omkring den. Slip bælte på remskiven og slip stjernehjul trisse til at sætte spændingen på bæltet. Rotere tromlen i hånden for at sikre en problemfri drift af bæltet.

•Udskift fronten panel og forbinde døren skifte ledninger stik. Skrue i døren skruer i nærheden af den forreste åbning af panelet med skruetrækkeren. Erstatte den nederste panel på forsiden af tørretumbleren og flytte til toppen af enheden med kontrolpanelet.

•Udskift kontrol panel og Tilslut ledninger stik. Erstatte toppanelet på tørretumbleren og skrue skruer på bagsiden af enheden med skruetrækker eller stikket og skralde. Stik i tørretumbleren og flytte den tilbage på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com