Hvordan du udskifter en tørretumbler bælte på en GE apparat

May 1

Hvordan du udskifter en tørretumbler bælte på en GE apparat

Tørretumblere er travlt apparater i de fleste hjem. Ligesom enhver travl apparatet lider de af slid og ælde. Tørretumbler bælte, der driver tromlen, der forvandler tøj er ofte en af de første ting at bære på en tørretumbler. Hvis du ejer en General Electric Tørretumbler, kan du muligvis erstatte den tørretumbler bælte dig selv og spare nogle penge. For at reparere din tørretumbler GE skal du mekaniske færdigheder og en forståelse af elektriske maskiner.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra den elektriske energikilde. Trække tørretumbler fra væggen for at give dig masser af plads til at arbejde. Fjern fnug skærmen, hvis det er på toppen af maskinen.

•Look inde i tørretumbler door at finde de skruer, der frigiver den prima bedømmelseskomite af den generelle Electric tørretumbler. Hæve det øverste panel til bagsiden af maskinen. På ældre modeller kan du flytte det helt ud af den måde, men på de nyere modeller elektroniske konsollen holder ryggen på plads.

•Find front panel skruer. Som du ser i åbnede tørretumbleren, bør du se dem på begge sider af tørretumbleren. Når frigivet, kan du indstille frontpanelet til venstre, hvis det er en nyere model eller off til højre, hvis det er en ældre model. Pas på ikke at forstyrre de vedlagte dør skifte ledninger mere end nødvendigt.

•Løsn skruer på hver side, der holder siden paneler på plads. Ser omkring 6 inches fra gulvet til at finde dem.

•Skub sidepaneler ud nok til at trække tørretumbleren drum. På de nyere modeller, lift tromlen ud og tørretumbler bæltet skal aflevere Stjernehjulsforing remskive og motor som du gør. Ældre modeller, åbne adgangspanelet i tørretumbleren. Træk clips og skiver, der holder den tørretumbler bælte på plads, så tørretumbler tromlen skal være tilgængelige.

•Skub udskiftning tørretumbler bælte på tromlen. Kontroller, at den ribbede side af bæltet vender tromlen. Skub tromlen tilbage på plads. Arbejde i tørretumbler bælte på stjernehjul trisse og motor. Du skal bruge adgang panel åbning for at nå motor og remskive på ældre modeller. Drej den tørretumbler tromme mod uret for at line op bælte og sørg for, at alt er som det skal være.

•Reattach sidepaneler, de frontplader og toppen. Drej elektriciteten tilbage på. Kontroller tørretumbleren er operationelle.

Tips & advarsler

  • En måde at fortælle, hvis du har en ældre eller nyere General Electric tørretumbler er at se på farven på tromlen. Nyere GE tørretumblere har en lysere farvede tromle.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com