Hvordan du udskifter en tørretumbler bælte

December 29

Hvordan du udskifter en tørretumbler bælte

Så din tørretumbler tændes men spin ikke. Du kan enten ringe en reparatør ud og bruge $100 eller mere, eller gør det selv med denne enkle, nemme at følge guide. Disse instruktioner er til en Maytag/Whirlpool tørretumbler, men kan anvendes til andre modeller. Med lidt arbejde, kan du ordne den tørretumbler bælte selv for under $20!

Instruktioner

•For at kontrollere, at det er i virkeligheden det bælte, der er brudt, Fjern de skruer, der holder på låget og løfte den. Du bør se tromlen og en tynd gummi bælte omkring den. Løft på bæltet, hvis det har nogen slæk eller er brudt nogen steder, det skal udskiftes. Det kan også være faldet til bunden af tørretumbleren hvis du ikke kan se et bælte.

•Du kan købe en udskiftning bælte på ethvert online appliance del butik. Kontroller, at du køber den rigtige bælte ved at sammenligne modelnummeret fundet på væggen i tørretumbleren bag døren. Forvente at skulle betale mellem $11-$14.

•Hvis dit bælte ankommer, lå bælte langs inderlår af tromlen med rillerne vender nedad. Derefter tag frontpanelet af tørretumbleren ud, ved at fjerne de skruer, der holder frontpanelet gennem åbne kølerhjelmen af tørretumbleren. Du behøver ikke at fjerne det helt, bare vippe det frem indtil du kan slide bælte omkring den nederste del af tromlen.

•Reattach frontpanelet og luk hætten af tørretumbleren. Derefter spin-tørretumbler rundt på ryggen og åbne den nederste panel på bagsiden. Dette er, hvor du vil Fastgør bæltet til remskive og motor. Loop bælte omkring trisse først og derefter vedhæfte den motor arm. Luk panelet tilbage i tørretumbleren og du er gennemstegt!

Tips & advarsler

  • Dette bør være indlysende, men sørg for, at tørretumbleren er unplugged inden du forsøger dette.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com