Hvordan du udskifter en Twin bly med koaksial ledninger i tv-antenner

March 14

Hvordan du udskifter en Twin bly med koaksial ledninger i tv-antenner

Hvis du tilslutter dit tv til en antenne, er det vigtigt, at du har den korrekte type transmissionslinje at få signalet fra antennen til tv. To almindeligt anvendte transmissionslinjer til antenne applikationer er 300 ohm twin-bly og 75 ohm koaxialkabel. 300-ohm linjer er hurtigt ved at blive en artefakt, som nuværende tv kun acceptere et signal fra et koaksialkabel. Derudover er et koaksialkabel transmissionslinje mindre tilbøjelige til at signalere nedbrydning over en lange kabel kører, der er kritisk, hvis du forsøger at få den bedst mulige signal til dit tv.

Instruktioner

•Løsn twin-bly linje fra antenne på forbindelsespunktet. Spore ledning til antenne til et sæt af to skruer. Skru disse og trække ud twin-bly kabel.

•Skub de to faner på den ene ende af din 300 - 75 ohm transformer under skruerne på antennen, én fane pr. skrue. Stram skruerne for at holde fanerne forsvarligt på plads.

•Sæt ene ende af det koaksiale kabel ind i anden enden af transformer. Transformeren har en F-type forbindelse på herpå. Line op wire i midten af koaksialkabel plug med hul i stikket. Skubbe stikket ind i dette, så twist møtrikken på koaksialkabel stikket med uret for at skrue stik på stikket.

•Sæt anden enden af koaksialkabel til din TV-antenne indgang. Det er også et stik af F-typen - bruge metoden ansat i trin 3.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com