Hvordan du udskifter en under-kabinet mikrobølgeovn

May 12

Til sidst, selv din under kabinet--monteret mikrobølgeovn vil slides eller begynde at kigge dateret. Hvis du opdaterer din køkkenmaskiner og du vil erstatte din nuværende mikroovn med en ny enhed, kan du gøre det uden hjælp fra en professionel installatør. Under-kabinet mikrobølgeovn secure med en monteringsbeslag og en serie af skruer, og erstatte din gamle enhed med en ny bør tage mindre end en halv time.

Instruktioner

•Åbn det kabinet, der huser stikkontakten i væggen som mikrobølgeovnen modtager strøm, og derefter frakobler den mikrobølgeovn netledningen.

•Locate de skruer, der går gennem gulvet i kabinettet direkte over mikroovn og fjerne dem, ved hjælp af en skruetrækker.

•Tag mikroovn fra monteringsholderen, der forbinder til bagsiden af væg. Denne proces vil variere lidt, afhængigt af mærke og model af mikrobølgeovn du har. I de fleste tilfælde, skal du løfte lidt på mikroovn til løft fastholde læbe. Kassér den gamle mikrobølgeovn.

•Fjern de skruer, der sikker den gamle beslag på væggen, hvis du planlægger at installere en anden gør eller model af mikrobølgeovn. Kassér den gamle beslag. Placer den nye beslag mod væggen i et plan holdning og sikre beslaget til væggen med de medfølgende skruer. Kontroller, at skruerne gå ind i stud arbejde bag murene. Ellers skal du bruge skifte bolte til at sikre beslaget. Hvis du udskifter mikrobølgeovnen med samme mærke og model, kan du give afkald på dette trin.

•Når den elektriske kabel mikroovn i hul i kabinettet hvor stikkontakten er placeret som du løfte mikrobølgeovnen og placere det på dets monteringsbeslag.

Uddelingen mikrobølgeovnen til det øverste kabinet, ved hjælp af de medfølgende skruer og en skruetrækker.

•Sæt nye mikrobølgeovnen ind i stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Nogle under-kabinet mikrobølgeovn er designet til at blive tilsluttet et vent system. Følg producentens anvisninger til fastgørelse en hætte udstødnings kanalen til din særlig model hvis mikrobølgeovnen skal være udluftet udenfor.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com