Hvordan du udskifter en Vanity Sink Drain Pipe

September 30

Hvordan du udskifter en Vanity Sink Drain Pipe

En af de mest udfordrende roller, som en gør det selv-boligejer kan spille er en blikkenslager. Dog med rette værktøjer og lidt forskning, kan erstatter vask afløbsrør af forfængelighed opnås. Vanity drain pipe dele er tilgængelige i et kit, som omfatter hale stykke, en P-fælde og de rør, der tager afløbsrør gennem væggen. Husk at den væsentligste forskel mellem en forfængelighed dræn og et køkken afløb er at forfængelighed røret er eneste 1¼-inches i diameter.

Instruktioner

•Sæt en skål under P-fælde af det eksisterende nedløbsrøret. Løsn de to møtrikker, der holder P-fælden på plads.

•Skub P-fælden ned og ind i skålen. Næste, Fjern skålen fra under vasken og tørre op alle overskydende vand med papirhåndklæder.

•Locate og fjern møtrikken til hale brik, der passer ved siden af vasken skålen og fjerne røret. Derefter finde og fjerne den møtrik, der lægger røret på nedløbsrøret på væggen og fjerne det så godt.

•Fjern alle dele fra den nye kit til at være sikker på at du har alt, hvad du har brug for i den nye. Tjek længden af den nye hale stykke være sikker på det er den samme som den, du fjernet og installere et nyt. Hvis ikke, skæres den ny sig til samme måling med en nedstryger først. Gentag dette for de rør, der strækker sig gennem muren medmindre gør ikke installere det endnu.

•Slip top møtrikken af ny P-fælde på enden af halen stykke under forberedelse af installation af ny P-fælde. Næste, glide møtrikken over filtypenavnet rør, der går ind i væggen, så det kan knytte til den nederste side af P-fælden. Også, glide møtrikken på samme røret, så at det vil lægge røret på væggen.

•Sæt P-fælde så at nødder på de andre piber vil sikre det til dem. Find den møtrik, der sikrer at hele afløbsrør til den på væggen og Fastgør det.

Tips & advarsler

  • Altid være sikker på ikke at krydse tråde af nedløbsrøret, da dette vil svække dens integritet. I skål og sted tilbage nedenunder P-fælde og teste alle tilslutninger af rindende vand gennem nedløbsrøret.
  • Lad ikke nedstryger uden opsyn. Brug ikke nogen form for sealer på tråde af PVC-rør, da de kan beskadige dem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com