Hvordan du udskifter et badekar foråret afløb

August 26

Hvordan du udskifter et badekar foråret afløb

Badekar, der har en indbygget pop-up stopper bruge en forsamling, der har en stor metal fjeder som en del af afløbet plug mekanisme. Over tid, vil mekanismen, der skal justeres for at holde proppen fra sidder alt for lavt eller højt i afløbet. I sidste ende, vil du nødt til at erstatte den forsamling, bytte det ud for en ny. Fjerne den gamle samling og installation af et nyt vil tage mindre end en times tid, selv for en novice gør-det-selv.

Instruktioner

•Tryk på ned på afløb prop løftestang, popping proppen op hele vejen. Få fat i siderne af props top og trække proppen, sammen med den vedlagte rocker arm ud af badekar er afløb.

•Dæk afløb åbningen med en vaskeklud, og derefter bruge en skruetrækker til at fjerne skruerne på et overløb afløb cover. Trække på pop-up afløb håndtaget til at trække dækslet overløb afløb væk fra væggen.

•Træk på overløb afløb cover indtil du har trukket sig ud af kobling system og store metal foråret fra overløb afløb. Lavere ny kobling og metal foråret i overløb afløb, og fastspænd de skruer, der holder overløb afløb dækslet på plads.

•Sæt enden af den nye rocker arm ind i de vigtigste afløb åbning. Fortsætte glider rocker arm ud i afløbet, indtil du kan indsætte proppen i afløbet åbning. Betjene håndtaget på overløbet plade for at sikre stikket bevæger sig op og ned i afløbet åbning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com