Hvordan du udskifter et badeværelse emhætte

December 25

Emhætte eller udstødning, ventilatoren i et badeværelse har en bred vifte af anvendelser, herunder fjernelse af lugt fra luften og fjernelse af fugt fra badeværelset. Fjernelse af fugt er særlig vigtig, eftersom at fjerne fugt i dit badeværelse hjælper med at holde meldug fra formning på vægge og inventar. Hvis et badeværelse emhætte har standsede i orden, bør du udskifte blæseren hurtigst muligt. Det er et projekt, som mange boligejere kan håndtere selv.

Instruktioner

•Measure badeværelse extractor fan, der allerede er installeret i væg eller loft af dit badeværelse til at bestemme størrelsen af fan du skal udskifte den. Du kan købe en fan i en anden størrelse, men badeværelse extractor fan størrelser er baseret på størrelsen af rummet, og i de fleste tilfælde, den fan, der allerede er installeret vil være den rigtige størrelse. Købe en erstatning fan af samme størrelse.

•Drej off strømforsyning til del af huset hvor badeværelset er beliggende ved at vende parameteren for del af huset i boksen breaker. Prøv at tænde lys i badeværelset for at sikre, at strømmen er slukket.

•Tag badeværelse extractor fan, der er installeret. Hvis du vil fjerne fan, Skru de skruer på forreste del af ventilatoren, der holder det på plads. Holde fast i extractor fan samtidig med at skrue, så at det ikke falder ned fra loftet.

•Tag ledninger fra bagsiden af ventilatoren, der tilsluttes power supply. I de fleste tilfælde, skal du fjerne tre wire caps og slappe af tre sæt af ledninger fra hinanden. Som du gør det, note som farvet wire tillægger som wire fra oven. Trække emhætte fra loftet.

•Hold udskiftning fan op til hullet i loftet og vedhæfte ledningerne på samme måde, at de var forbundet med den oprindelige fan. Sætte wiren caps tilbage i sted over de tilsluttede ledninger.

•Align udskiftning fan i den oprindelige hul i loftet, så at skruen huller linje med de oprindelige skruehuller. Disse huller skal allerede være linet op med loft strøer, giver ventilatoren en kraftigere base der skal oprettes forbindelse.

Tips & advarsler

  • Mange extractor fans kan fjernes fra inde i badeværelset, men hvis blæseren er installeret i loftet og huset har en kvist, blæseren kan installeret fra loftet. Så længe du se skruer på forsiden af fan selv, kan du være temmelig sikker på, at den blev installeret fra badeværelset.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com