Hvordan du udskifter et badeværelse køkkenbordet

July 19

Et badeværelse køkkenbordet kan gøre eller bryde udseendet af et badeværelse. Mange ældre boliger har forældede badeværelse bordplader og mange nyere boliger har badeværelse køkkenbordet problemer, såsom vandskader og ridser. Når en entreprenør ikke installerer køkkenbordet ordentligt, vil det føre til vandskade. Heldigvis, erstatter et badeværelse køkkenbordet kan gøres selv. Erstatter det vil selv ikke blot spare dig penge, men det vil ske den måde du ønsker.

Instruktioner

Hvordan du udskifter et badeværelse køkkenbordet

•Tag vasken. Begynder ved at dreje både vand ventiler med uret. Der vil slukke for vandforsyningen til vasken. Du kan afbryde vandledninger på dette tidspunkt. Ved hjælp af en skruenøgle, drej møtrikken lige over spærreventil mod uret, indtil linjen kommer ud. Gentag denne proces for de resterende vandlinjen. Afbryde afløbsrør ved at dreje vasken afløb møtrik mod uret, indtil afløbet kommer fra hinanden. Se under vasken, og du vil finde de klip, der holder vasken på plads. Tag en skruetrækker og fjerne alle klippene ved at dreje skruerne mod uret, indtil de kommer ud. Du kan nu løfte vask ud af køkkenbordet.

•Tag køkkenbordet. Køkkenbordet vil blive knyttet til et skab eller base. Start med at kigge under køkkenbordet for de skruer, der holder det på plads. Disse skruer er generelt fundet i de øverste hjørner i kabinettet. Fjern skruerne. Du kan nu løfte køkkenbordet off sin base.

•Fit den nye køkkenbordet og skære et hul til vasken. Placer køkkenbordet i sted at være sikker på det passer ordentligt. Når det er gjort, fjerne køkkenbordet, fordi du bliver nødt til at skære et hul i det til din vask. Start ved at lægge vasken op og ned på køkkenbordet. Sørg for, at vasken er centreret, og derefter spore vasken med en blyant. Fjerne vasken. Tegne en linje inde i det vektoriserede linje parallelt med det 3/4 af en tomme fra det. Dette vil efterlade en læbe for vasken til at sidde på. Bor et hul på indersiden linje, der er stor nok til at passe en stiksav klinge. Placere puslespil klinge i hullet og skære langs indersiden linje. Køkkenbordet er nu klar til den nye vasken.

•Installer bordpladen og vask. Placer køkkenbordet tilbage i dets sted og indsætte skruer i de tidligere huller. Stram skruerne. Placer vasken det sin hul og erstatte de clips, der holder det på plads i bunden af køkkenbordet. Du kan vedhæfte afløbet på dette tidspunkt ved at sætte det tilbage i hullet og dreje med uret, indtil det er stramt. Vedhæfte vandledninger ved at skrue hver møtrik tilbage på sin plads, at dreje dem med uret, indtil de er stramme. Drej på vandforsyningen ved at dreje de to vand ventiler mod uret, indtil de er helt åben. Vasken skal nu være funktionel.

•Caulk kanten af køkkenbordet. Brug dit badeværelse caulk, presse røret og flytte rør langs hver søm jævnt til at forlade en ensartet perle af caulk. Dette vil forhindre vandet i at beskadige de indvendige træ på køkkenbordet og forebygge enhver lækage fra at gå under køkkenbordet. Tillykke med et veludført stykke arbejde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com