Hvordan du udskifter et bælte på en enkelhed Rider plæneklipper

August 16

Bælte på enkelhed ridning plæneklipperen overfører magt fra motoren til plæneklipperen dæk. Når du engagere dæk, skærer det din græs. Bæltet er underlagt en lang række misbrug under normale driftsbetingelser, og det vil i sidste ende begynde at knæk og flosse før det endelig bryder. Da det er kilden til magt til plæneklipperen klinge, skal du erstatte bæltet, før du kan klippe græsset igen. Men du behøver ikke at tage maskinen til et værksted, fordi det er et job, du kan gøre dig selv og spar penge på reparationsomkostninger.

Instruktioner

•Parkering plæneklipperen på en plan overflade, hvor du kan arbejde på den. Slå tasten og indstille bremsen. Tryk låseklemmen helt dæk, således at dækket er i sin laveste position. Åbn dækslet til motor og afbryde spark plug wire ved at fatte boot og trække ledning fra stikket.

•Tag bælte vagter fra plæneklipperen dæk ved at tage ud af bolte med en skruenøgle. Skubbe stjernehjul trisse mod forsiden af plæneklipperen at genopleve spændingen på bæltet, hvis det er stadig på. Fjern bælte fra remskiver og kassér den.

•Slip den nye bælte over hovedmotoren remskive. Sørg for, "V" er ned mod remskiven. Slip bælte omkring arbor remskive og sløjfe det på dækket drev remskive. Frigive stjernehjul trisse til også at gælde den nye bælte spændinger. Træk dæk håndtaget tilbage for at hæve dækket ind i op-position.

•Sæt tændrør ledning til stikket, skubbe fast indtil det klikker på plads. Sidde på plæneklipperen og starte den. Engagere dæk til at teste den nye bælte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com