Hvordan du udskifter et blad på en Sears håndværker plæneklipper

December 3

Sears er et amerikansk firma, der tilbyder en bred vifte af produkter i sine forretninger. Håndværker er navnet mærke, som Sears bruger på sine havemøbler udstyr, herunder håndværker plæneklipper. Håndværker plæneklipperen kan være drevet af en elektrisk eller en benzin motor, og det har en enkelt kniv. Bladet kan være nødvendigt at udskiftes, hvis det er bøjet eller slidt og kan ikke længere være skærpet korrekt.

Instruktioner

•Træk spark plug wire lige fra tændrøret monteret på siden af motorblokken. Dette vil forhindre utilsigtet igangsætning. Vippe plæneklipperen på sin side til at få adgang til kniven. Sørg for at siden af klipperen hvor karburatoren og gastank er monteret er vender opad. Spring dette trin, hvis du har en elektrisk plæneklipper.

•Drej off magt skifte og frakoble den elektriske ledning ud af stikkontakten. Drej maskinen på sin side til at få adgang til kniven. Spring dette trin, hvis du har en benzin-drevet plæneklipper.

•Tag på tungt arbejdshandsker. Hold blade til at holde det fra at dreje. Placer en socket og skralde svensknøgle på center bladet bevarer møtrik og dreje det mod uret med anden hånden. Udfør for at fjerne bolten i hånden. Fjern blade bell support, som er et fladt stykke metal, fra toppen af vingen og læg det til side.

•Træk klingen ud klinge adapter på maskinen og læg det til side. Trække klinge netværkskortet slukke motoren krumtapakslen. Smøre sin indre overflade med lys motorolie. Skub adapteren og en udskiftning blade tilbage på krumtapakslen.

•Sæt monteringshul i bladet bell støtte over krumtapakslen. Hånd-spænd fastholde bolt. Hold blade med din behandskede hånd og stram bolten til 450 til 600 i.-lbs. med en momentnøgle. Placérplæneklipperen oprejst på jorden.

•Skub spark plug wire tilbage på tændrøret indtil det klikker på plads. Overspringe indeværende skridt for elektriske plæneklippere.

Tips & advarsler

  • Ifølge Sears, skal blade-fastholde bolt kontrolleres regelmæssigt for korrekt tæthed ved hjælp af en momentnøgle. Udeblivelse kan medføre blade til at blive løs og adskilt fra plæneklipperen, som kan forårsage alvorlig skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com