Hvordan du udskifter et brændstof linje på en Ryobi Gas Trimmer

November 19

Hvordan du udskifter et brændstof linje på en Ryobi Gas Trimmer

Det primære og retur brændstof linjer på en Ryobi gas trimmer er vigtige dele i brændstof levering system, overføre gas til karburatoren. Hvis disse linjer får tilstoppet eller snoet fra overdreven slid eller dårlig gas, vil de sulte din karburator korrekt brændstof og luft-blanding. Dette kan føre til at brænde ud andre dele, såsom cylinder, stempel sæler og krumtaphuset. Kun bruge blandet frisk blyfri benzin og høj kvalitet, to-cyklus motor olie for at opnå den maksimale ydelse fra din motor.

Instruktioner

•Fjern alle gamle gas stadig i tanken. Hæld det i en godkendt container. Start trimmeren og lade det løbe tør for gas.

•Fjern de fire fastholde skruer, der holder luft filter/lydpotte dækker på plads. Tage ud af luftfilteret og rengør det i varmt, sæbevand vand. Lad det tørre, før du bruger den igen.

•Løsn primer pære, ved siden af luften filter dækning, og trække forsigtigt ud plastik pære og vedlagte slange. Hvis disse er beskidt eller revnet, erstatte dem med nye dele.

•Brug skruetrækker til at fjerne to karburator monteringsskruer, der sidder lige over og under luftfilter. Fjern skruerne og vaskemaskinen. Trække ud chokerhåndtaget og metalpladen. Hvis din Ryobi har dem, fjerne limiter hætter på karburatoren.

•REACH ind i karburatoren med nålen næse tænger og løsne både gas tank linje og returslangen fra af karburatoren dyser. Åbne gas cap, nå ind i tanken med tang og trække ud brændstoffilter og brændstof linje gennem tanken.

•Brug skruetrækker til at fjerne returledningen og tank montering skrue. Afbrød omkring 7 inches af ny brændstof linje for gas linje og omkring 4 inches for returslangen. Vinkel ene ende på begge linjer på en 45-graders vinkel.

•Sæt metaltråd til gas tank brændstof linje. Sætte en lille motorolie på ydersiden af brændstof linje og skub det ned gennem kampvognens bunden hul. Holde skubbe indtil linjen stikker ud i nærheden af karburatoren.

•Tag metaltråd fra første linje og gentage processen med returledning, bortset fra at skubbe den anden linje gennem den returslangen hul på siden af beholderen. Fortsætte med at skubbe indtil linjen stikker ud i nærheden af karburatoren.

•Snip fra begge de vinklede ender. Trække dem mod karburatoren, men ikke forbinde dem endnu. Afskære eventuelle ekstra brændstof linje, så der er omkring en til to inches over tankens hole. Indsæt dysen af det nye brændstoffilter i linjen brændstof.

•Brug nålen næse tænger til at forbinde dem til af karburatoren dyse igen. Genanbring den primer pære slange og primer pære på deres plads. Skrue dem ned til at sikre dem på plads. Geninstallere dækslet air filter og air filter/lyddæmper.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan nå den karburator dyserne på din model, kan du også nødt til at fjerne karburatoren hvis du vil ændre brændstof linje.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com