Hvordan du udskifter et fladt tag med en skrå tag

January 13

Hvordan du udskifter et fladt tag med en skrå tag

Det flade tag er typisk moderne arkitektur, men et fladt tag er tilbøjelige til at lække. Hældningen på et fladt tag er for lille til at kaste vand, og den lavvandede skråning tendens til at samle blade og snavs, der fungerer som dæmninger. Et skrånende tag er bedre i stand til at fjerne vand fra bygningens ydre, og kan være et attraktivt alternativ til det flade tag.

Instruktioner

•Tag tagdækning membranen af det flade tag. Inspicere tagkonstruktionen for vand og skadedyr skader. Erstatte alle rådne strøer eller krydsfiner pyntede. Dobbelt-tjekke stabiliteten af struktur. Hvis der er nogen lateral bevægelse, må strukturen forstærket eller erstattet.

•En fladt tag er let udskiftes af en envejs skråning eller halvtag. Strukturen behøver ikke at blive styrket, og arealet er ikke at meget større for et lavvandet skråt halvtag.

Bestemme hældningen af taget. Tag med en hældning på 1 til 3 inches af faldet til 12 inches af run bør bruge rullede tagdækning. Skråninger over 3 inches falde til 12 inches køre kan bruge helvedesild.

Opbygge en stud ramme væggen i den høje ende af den foreslåede tagkonstruktionen. Anker væg til det eksisterende tag dæk. Højden af væggen er proportional tagets bestemmes forholdet mellem efteråret at køre. For eksempel, vil et tag med en hældning på 4 inches af faldet til 12 inches af run kræve en stud mur, der er 2 fod høj, hvis Tag overfladen er 6 fod dybt.

•Klippe spær til hypotenusen af tag flyet dybde og stud mur højde. Skæringspunktet med den eksisterende tag pyntede og stud væg fugl-mund nedskæringer og lave spær på 16 inches på center ved hjælp af tå-sømning eller tværbjælke bøjler. Plumb skær enderne af spær, og sted blokering mellem spær. Brace spær på midtpunkt eller tredje-point, hvis dybde af taget er for stor. Skru udvendige grade krydsfiner til spær, ramme huller i tagkonstruktionen og dække med krydsfiner eller beadboard trekantede åbne ender. Ved hjælp af den samme finish bestyrelsen, jakke stud væggen i den høje ende af taget.

•Applicer polyethylen folie og tag underlag, og Placer rullede tagdækning eller helvedesild. Trim tag forsamling med fascia bestyrelser og River langs kanterne. Flash enhver krydsende fly på ydre af strukturen. Maling til udvendigt træ overflader. Tag, der er over aircondition rum bør isoleret med stive isolering og blæst cellulose isolering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com