Hvordan du udskifter et fladt tag på en Garage med en højfrekvent tag

October 4

Opbygning af et højfrekvent tag er en kompliceret opgave, der kræver god snedkeri færdigheder og en masse hjælp--typisk mindst tre eller fire tømrere. Erstatte en flad garage tag med en højfrekvent tag er mere involveret, fordi du først nødt til at tage det gamle tag. Slog tagene skur regn og sne mere effektivt end flade tage og er mindre tilbøjelige til at utætheder. De kan også give intern lagerplads i en garage, at holde tømmer eller andre elementer, især hvis gulve er installeret under spærene, når det nye tag er bygget.

Instruktioner

•Fjern alle gamle tagdækning, ved hjælp af et brækjern. Strip tag ned til fire vægge og strøer mellem dem, der støttede fladt tag pyntede. Leje en dumpster til at holde det fjernede materiale, den ydre dække af asfalt og grus, og enhver weatherproofing membranen under det. Forlade krydsfiner eller orienteret strand board pyntede på plads, hvis det er i god form.

•Kontrollér vægge for at sikre toppe er niveau; flade tage er næsten aldrig helt flade og undertiden shims er tilføjet på væggen hætter til at give en drejning. Tag off enhver skrånende shims på væggen caps eller tag pyntede. Bruge en lang bord og en 4-fods niveau for at kontrollere tag for plan, i alle retninger. Kontrollere strøer mellem vægge for at sikre de er robust, i god stand og niveau.

•Measure garage med et målebånd til at finde span eller bredde af taget og køre hver spær, halv span og afstanden hvert spær skal støtte mellem et højdepunkt og en væg. Træffe beslutning om en hældning eller skråning at give dræning behov og den indvendige plads ønskes; de fleste værksteder har en 5/12-7/12 pitch, hvilket betyder tag pister på 5 til 7 inches per fod fra væg til peak.

•Mark et mønster spær på ønskede banen. Angive en 2 x 4 tommer bestyrelsen flade med 4-tommer (faktisk 3½ inches) opad. Anbring punktet af en indramning firkantet nederst i ene ende. Juster den 12-tommer på den brede firkantede blade og tommer-mærket for banen, såsom 5 inches til et 5/12 tag øverst i bestyrelsen. Markere den vinkel, der danner i slutningen af bestyrelsen for et top eller plumb tilskåret form peak.

•Figure længden af spær med en tabel på den firkantede blade. Se under banen tommer-mark for en differentieret mellem den vandrette afstand og længden brug for de skrå Spær; der vil være 13 for en 5/12 eller 13 inches per fod af run. Multiplicer dette differential gange Kør,--12 fod til en 24-fods bred garage, for eksempel, som kommer til 156 inches.

•Kontrollér en fugl mund til at passe over væggen cap; Dette er en trekantet snit, 1 tomme af 3½ inches, der nøjagtigt svarer til 2 x 4 brædder på væggen cap og holdninger spær på væggen. Måle differentiale ned spær, 156 inches i vores eksempel, og trække en lodret linje 1 tommer op i bunden af spær. Måle 3½ inches tilbage fra bunden af denne linje og slutte dette punkt til toppen af den lodrette linje at gøre trekanten. Tilføje nogen ønskede overhæng, normalt omkring en mund, og markere en anden vinkel, bagsiden af plumb skæres ved at sætte det firkantede punkt øverst på spær.

•Tag en anden 3/4 tommer off plumb skæres for at give mulighed for en højderyg bord, og bruge en rundsav til at skære vinklerne, så brug at spær som et mønster til at skære alle andre. Få antallet behov ved at dividere længden af garagen 24 og fordoble dette tal; med andre ord skal en 24-fods lang garage 12 par spær eller 24 i alle at sætte en spær på hver side.

•Indstil det første par spær på bagsiden af garagen. Nail fuglens munden til væg caps med tre 16d indramning negle og en hammer, to negle på den ene side af spær, en på den anden. Plumb spær med en plan og bered dem med brædder naglet til spær og indsatserne i jorden. Lad plumb nedskæringer hvile mod hinanden.

•Installer et andet par af spær på samme måde i anden enden af garagen. Skub en 2 x 6 tommer ridge bord mellem spær toppe i begge ender, løft det fra bunden, for at det er plan, og søm begge par af spær til det. Angiv andre spær på samme måde ned tag, 24 inches fra hinanden, arbejder parvis, og sørg for, at hvert sæt af spær er plumb og at ridge bestyrelsen bliver niveau.

•Dæk garage tag med OSB pyntede, fastgørelse det til spær med 8 d galvaniseret søm. Lægge 4 af 8 fod OSB paneler vandret--vinkelret på spær. Fastgør tagdækning papir over OSB med en konstruktion hæftemaskine. Tilføje helvedesild for at matche huset eller sat på nogle type af metal tagdækning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com