Hvordan du udskifter et glas bordplade

April 19

Glas bordplader er lavet af hærdet glas. Selv om de er svære at bryde, sker det lejlighedsvis. Det er vigtigt at få en erstatning lavet af hærdet glas, siden regelmæssig glas pauser ind i farlige skårene snarere end små sten-lignende stykker. Hærdet glas skal skæres til mønsteret, før det er hærdet. Det betyder, at dit glas bordplade bliver nødt til at være lavet på bestilling, medmindre glas er allerede skåret til dine specifikationer.

Instruktioner

Glas udskiftning

•Start med den figur, udskiftning glas skal være til at passe inden for rammen af bordpladen. Rektangulære, square, ottekant, runde og ovale er fælles. Tabel rammen kan også har afrundede hjørner, som du bliver nødt til at angive, når du bestiller udskiftning. Hvis det er en mærkelig figur, skal du spore den nøjagtige form og størrelse af mønstret på et stort ark papir, tunge.

•Decide på slags kant du ønsker. Nogle indstillinger er blyant kant, flad kant, skrå kant eller vinkede kant. Kanten kan stå almindeligt eller færdig med en konsistens som blank, poleret eller satin. Almindelig kant, eller falsede kant, er mindre dyrt og nyttigt, hvis kanterne vil være skjult i en ramme. Falsede kanten er slebet så at det er sikrere at håndtere.

•Brug den måling tape og læg mærke til de nøjagtige dimensioner af det område, hvor glasset vil hvile. Hvis der skal være et hul i glasset, gør opmærksom på, hvor i glasset hul skal skæres.

•Kontrollér note af tykkelsen af glasset behov. Tykkelsen er typisk en tomme eller mindre.

•Glass er også tilgængelige tonet i forskellige nuancer, som grå eller bronze. Toning øger omkostningerne ved den sidste brik.

Kortindgangsdør et glas virksomhed og anmode om et tilbud på et stykke hærdet glas med mønster og specifikationer for din bordplade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com