Hvordan du udskifter et køkken Sink renovationsafgifter

February 9

Køkken garbage bortskaffelse blev opfundet i USA i det tidlige tyvende århundrede og er fortsat en populær apparat fra 2010. Bortskaffelse er monteret under køkkenvasken og består af skarpe opskæring vinger drevet af en elektromotor. Når oprydning efter et måltid, fødevarer kan være skyllet ned i afløbet og bortskaffelse tager sig af resten. Erstatter en dårligt fungerende bortskaffelse med en ny enhed kan ske i cirka en time.

Instruktioner

•Locate den elektriske kredsløb fra som din rådighed opererer. Slukke afbryderknappen på den vigtigste elektriske boks. Teste, om den korrekte kredsløb er slukket ved at dreje på til rådighed eller ved at holde en no touch elektrisk tester nær til rådighed afbryderen.

•Tag elementer fra skab under vasken at skabe plads til at arbejde. Læg et håndklæde på gulvet i kabinettet under bortskaffelse til fange vand spild. Løsne afløbet montering fra bortskaffelse med et par låsning tænger i retningen mod uret. Trække montering lidt fra til rådighed til at lette fjernelse. Fjerne opvaskemaskine afløb linje (hvis din rådighed er så udstyret) ved at løsne spændebånd med en Philips skruetrækker og trække linjen lige ud fra bortskaffelse.

•Tag netledningen bortskaffelse. Løsn den låsning ring i toppen af bortskaffelse med en unbrakonøgle. Twist monteringsring i retningen mod uret. Løsne monteringsring med en lille rap fra en hammer, hvis det ikke bevæger sig i første omgang. Twist til rådighed i retningen mod uret og sænke det fra monteringsholderen i bunden af vasken.

•Knock ud af opvaskemaskine blokerende stikket på din nye rådighed med en flad skruetrækker og en hammer hvis din gamle rådighed var forbundet til opvaskemaskinen. Skub den nye bortskaffelse i monteringsholderen. Kontroller, at de tre faner i toppen af bortskaffelse i linje med udskæringer i monteringsholderen. Twist til rådighed hvis det er nødvendigt for at sikre afløb-line åbning vender den eksisterende afløb linje for at gøre installationen lettere.

•Hold bortskaffelse på plads mens dreje monteringsring i urets retning i hånden, indtil stram. Spænd de selvlåsende ring med en unbrakonøgle, vendte i urets retning. Tilslut afløbsrør til bortskaffelse og stramme montering med låsning tænger. Skubbe opvaskemaskine afløbsrør på opvaskemaskinen montering på bortskaffelse og spænd spændebånd med en stjerneskruetrækker.

•Plug til rådighed i stikkontakten i væggen. Tænd et vandhanen i vasken og observere afløb fittings på til rådighed for utætheder. Stramme fittings, hvis nødvendigt. Aktivere effektafbryderen og teste bortskaffelse.

Tips & advarsler

  • Skrald afhændelse kommer ikke med magt ledninger fastgjort. Enten genbruge netledningen fra din gamle bortskaffelse eller købe en ny. Følg anvisningerne, der følger med din rådighed for power cord installation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com