Hvordan du udskifter et køleskab termostat

September 11

Hvordan du udskifter et køleskab termostat

Hvis du har et køleskab, der ikke kan holde den rigtige temperatur, kan problemet være noget så simpelt som en defekt termostat. Før du ringer til kostbare reparationer på din kompressor eller kondensator bredbånd, test termostaten for at sikre, det er at sende de rette signaler til resten af køleskabet. Drej temperatur dial ned til en lavere indstilling og lytte til lyden af kompressoren. Hvis det ikke forsøger at starte, udskifte termostaten og teste køleskabet igen.

Instruktioner

•Tag den køleskab strøm ledning ud af stikkontakten. Du kan også spejlvende køkkenets breaker switch på hjemmets circuit breaker box, hvis stikkontakten er for svære at nå.

•Kontakt dit køleskab brugervejledningerne til at finde placeringen af termostaten. Dette er normalt på bagsiden af fryseren eller under panelet gulvet for køleskab fryser på toppen. Til side-by-side køleskab er termostaten normalt i den bageste del af fryseren. Du kan have til at fjerne is maker bin for at få adgang til termostaten.

•Åbn det panel, der dækker termostaten. Fjerne skruer eller clips, der holder dette panel på plads. Træk forsigtigt enderne af ledningerne ud af hver terminal i den gamle termostat med nål næse tænger. Fjerne alle monteringsdele, sikring af termostaten og træk forsigtigt termostat fra fordamper tube.

•Sæt erstatning termostat og spænd monteringsdele. Tilslut den elektriske ledninger til terminaler om den nye termostat.

•Indstil temperaturen dial inde i køleskabet til den ønskede indstilling. Sæt netledningen tilbage i stikkontakten eller flip breaker skifte tilbage til "på" position. Lytte til lyden af kompressoren da køleskabet køler til den rette temperatur. Hvis det stadig ikke kører, kalde en professionel reparation er sandsynligvis uden for den gennemsnitlige boligejer færdighedsniveau.

Tips & advarsler

  • Klart ud snavs kan der blokere kondensator spoler før du kører dit køleskab igen. Blokerede spoler kan brænde ud den nye termostat for tidligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com