Hvordan du udskifter et lamelskrabebord tag med en gavl tag

December 23

Brug præfabrikerede spær til at erstatte et lamelskrabebord tag med en gavl tag. De koster lidt mere end indramning tømmer men er stærkere og lettere at bruge end nogen du kan bygge dig selv. Leje en container til at trække off gamle tagdækning og leje eller købe specielle tag fjernelse værktøjer, en skovl med en savtakket kniv og omdrejningspunkt på bagsiden til at hjælpe med ophævelsen. Få presenninger til at dække området tag, mens du arbejder. Og få hjælp--fjerner en gamle tag og installere en udskiftning er en stor opgave og kræver som regel mindst fire arbejdstagere.

Instruktioner

•Fjern den gamle tag. Strip helvedesild med en rullesten-fjernelse værktøj, en skovl med en savtakket ende til at glide under helvedesild og omdrejningspunkt på bagsiden til at støtte i at løfte dem. Dumpe dem ud over kanten af taget, forhåbentlig lige ind i en dumpster. Tag krydsfiner eller orienteret strand board pyntede med prybar, koben og hammer, ned til hængejern spær.

•Brace hængejern spær eller spær med 2 x 4 tommer boards naglet til spær og indsatser i jorden for at sikre dem mens du fjerne fastenerne. Trække søm og fjerne eventuelle andre skruer bedrift spær til væggene og løfte dem ned til jorden med tov. Skære spær med en gensidig sav og fjerne stykkerne, som et alternativ. Få taget ned nøgne væg toppe.

•Undersøg væggen hætter for enhver rot eller andre skader. Udskift alle defekte caps med nye 2-af-4s naglet på toppen af væg plader, overlappende tilstødende vægge for at binde dem sammen.

•Bestil spær. Se gennem en bandagist butik at vælge en stil der passer til din nye gavl tag, med en flad bund akkord for en flad loft, et hævet design for et hvælvet loft eller et værelse style tilføje et værelse eller andre rum over loftet. Måle bredden af hus vægge til at få den rigtige bredde af bandagist og pluk en hældning eller skråning der passer til dine behov. Vær sikker på at få spær med en højderyg bestyrelsen slot på toppen.

•Mark væggen hætter til Broramme placeringer, ved hjælp af en indramning firkantet. Bruge tynde tungen til at markere linjer for den første bandagist (det er bredden af en bandagist board). Måler 23-1/4 inches fra slutningen af væggen med bred klinge af pladsen og markere den udvendige kant af den anden truss. Mark indersiden linje med tungen, derefter mark truss steder hver 24 inches, ved hjælp af blade og tungen; den sidste plads kan være lidt mindre end 24 inches.

•Installer spær én ad gangen, startende fra bagsiden. Placer en person på hver side af huset med en 2 x 4-indskåret øverst for at holde truss. Gå til den placering, bærer det op og ned, og hæve det til to arbejdstagere på taget til at løfte oprejst. Sat at bandagist i sted, Bered det med 2-af-4s naglet til Broramme og indsatserne i jorden. Brug en plan til at sætte sig plumb. Søm det til væg caps med indramning negle og en hammer (det sømning punkt vil variere med stil med bandagist).

•Indstil en anden bandagist i den modsatte ende af taget, bandage og plumb det. Angive en højderyg bord mellem slutningen spær og niveau det med et niveau. Splejse to boards, hvis man ikke vil dække længden. Klip 1 x 4 tommer boards 18 inches lang overlapper butted tilslutning af to ridge brædder og søm en splejsning på hver side af leddet. Plads splice passer mellem spær, så hver ende understøttes af en bandagist.

•Tilføj andre spær i mellem, på den markerede punkter. Passer til hver enkelt ind i ridge bestyrelsen, sæt den plumb og fastgøre den til ridge bord og væg caps. Søm på orkanen clips, metal beslag, som fastgør bandagist spær til væg caps.

•Nail 8-tommer strimler af 1 x 2 tommer træ til enderne af hver bandagist spær, sat lodret til at holde ark tag pyntede. Installere 4 af 8 fod paneler af orienteret strand board (OSB) pyntede, æglæggende paneler vandret mod seler og flush med bandagist sider i enden af taget. Sætte OSB med en ru side op, for at levere trækkraft mens du arbejder på taget. Installer paneler længden af tag på bunden, starte en anden række af paneler med en halv-panel, så sømmene ikke justere, og dække taget til toppen. Fjerne 1 af 2 seler.

•Nail metal drop kant blinkende langs eave bunde på begge tag sider; køre en perle af tagdækning cement på kanten af OSB, indstille drop kant på plads og Fastgør det med tagdækning negle hver 18 inches. Lægge strimler af tagdækning papir vandret over OSB. Fastgør det med en konstruktion hæftemaskine. Overlap sømme 6 inches fra toppen. Skåret en 12-tommer bred strimmel og fold det over toppen, hæfte det på begge sider af toppen. Tilføje drop kant blinkende over papiret langs gavlen kanter.

•Klippe faner med et hjælpeprogram kniv og metal lige kant eller store stanseværktøj off nok tre-tab helvedesild til at dække bunden af tag sider. Søm at lag af helvedesild på hovedet, skære kanterne op, fabrikken kant flugter med bunden af tag pyntede eller lidt over det. Skåret en rullesten på den første fane tidspunkt at starte en anden række, så rullesten sømmene ikke line op. Alternative helvedesild op taget til toppen. Skære helvedesild til at passe på toppen.

•Installer cap helvedesild over peak, fra retning af nogen fremherskende vind. Skær helvedesild i rektangler på fanen punkter, hvis cap helvedesild ikke blev leveret (Prøv at bruge cut off faner, hvis de vil arbejde). Fold de udskårne stykker over toppen og søm i sted i enderne. Overlap caps, så neglene er dækket af den næste rullesten. Forsegle negle på den sidste cap med tagdækning cement.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com