Hvordan du udskifter et skrald bortskaffelse afbryderen

October 8

Power-kontakten til renovationsafgifter er en fælles toggle type, der ser nøjagtig det samme som en lyskontakt, normalt monteret på backsplash, eller væggen lige over det. Sådan skifter sælges på isenkræmmere og hjem forbedring Centre. Ledninger fastgøres med skrue-terminaler er, og den elektriske konfiguration er grundlæggende. Boligejere, der erstatter deres egen elektriske afbrydere gemme de høje omkostninger ved at ansætte en elektriker for et servicekald.

Instruktioner

•Shut sluk afbryder, der styrer magt til skrald bortskaffelse, hvis det er mærket. Køre koldt vand ned i afløbet med bortskaffelse, tænde bortskaffelse og spørge en hjælper til at spejlvende breaker switche, indtil enheden slukker, hvis afbryder ikke er mærket. Slukke den vigtigste magt breaker og udføre switch udskiftning i dagtimerne, hvis den korrekte breaker ikke kan identificeres på grund af manglende strømforsyning til rådighed. Efterlade en note eller en lås på boksen breaker for at forhindre nogen i at genoprette magt, mens du arbejder.

•Anvend en kærv skruetrækker til at fjerne de to skruer, der holder dækpladen. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de to montageskruer på væggen der holder kontakten til boksen væg. Forsigtigt trække kontakten ud fra væggen for at afsløre terminalerne og vedlagte elektriske ledninger.

•Kontrollér terminaler med en spænding tester at være visse strømmen er slukket. Tage til efterretning af wire farver fastgjort til hver terminal. Den typiske arrangement omfatter to ledninger forbundet til toppen og bunden terminaler på den ene side, at fuldføre eller bryde den elektriske forbindelse og en jordledning på det lavere jorden terminal. Brug afdækningstape til at mærke hver ledning, hvis det er nødvendigt at huske hvilken farve går til hvilken terminal.

•Tag ledninger ved at løsne dem fra hver terminal med en kærv skruetrækker. Købe en erstatning switch, der passer præcist til den forhenværende sig. Alle switche er ikke det samme. Efter al sandsynlighed renovationsafgifter styres af en enkelt stang, smide enkelt komponent. Bortskaffelse switches kræver den slukkede position skal mærkes. Bringe den gamle switch til hardware butik for reference, hvis du har spørgsmål om dens type.

•Klippe off den nøgne ledning ender og strimler off 1/4 til 3/8 tomme af isolering med bidetang at afsløre ny ledning ender til tilslutning til den nye switch. Anbring ledningerne på terminalerne i præcis den rækkefølge de blev afholdt på den gamle switch. Wrap nøgne ledning rundt terminalerne i uret og spænd skruerne, så hovedet dækker alle wire tråde.

•Tryk på ledningerne forsigtigt ind i væggen boks og sikre den nye switch ved at erstatte monteringsskruer. Sætte dækpladen over Skift og sikre sin bedrift skruer. Tænd for strømmen tilbage på breaker box og test parameteren ved rindende koldt vand i vasken, der holder renovationsafgifter og flippe den nye switch til positionen on.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at arbejde på elektriske ledninger uden en grundlæggende viden om elektricitet, erfaring med husstanden ledninger eller uddannelse for el-arbejde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com