Hvordan du udskifter et Toilet afløb

July 11

Hvordan du udskifter et Toilet afløb

Når du udskifter en toilet afløb, har du allerede den eksisterende afløb til følge som en skabelon, så alt du skal gøre er at gentage hvad der allerede findes. Derfor tage et godt kig på afløbet (kendt som en kloakledning) og se, hvilken type af koblinger---30 graders eller 45 graders, etc.---du har brug for. Også beregne hvor meget ny kloakledning (rør) du har brug for. Du vil også brug for en ny flange og 90 graders albueleddet til at starte kloakledning.

Instruktioner

•Tag skruer fra toppen af flangen og snit gennem kloak 6 inches forbi albuen fælles nedenfor flange. Træk dette afsnit op gennem hullet på gulvet. Derefter skære og fjerne resten af kloakledning toilet indtil det punkt, hvor det forbinder til den vigtigste kloakledning. Nu skære koblingen tilsluttes de eksisterende kloakledning toilet kloakledning. Husk, at du ikke kan bruge de vigtigste kloakledning, når du har skåret i det.

•Sæt nye flange ind i hullet for gulvet, og sørg for, at toppen af flangen hviler på gulvet---ikke skrue det ned. Anvende ABS lim på indersiden nederst på flange og den mandlige ende af 90 graders albueleddet. Skubbe albuen fælles op på bunden af flange, holder den på plads i 30 sekunder. Klip et stykke af ny kloakledning til størrelse ved hjælp af en nedstryger---kig på længden af del af den gamle linje du tog ud--- og fjerne eventuelle grater med en handelsmands kniv. Nu lim ene ende af den nye rør og indersiden af den kvindelige slutningen af albueleddet. Skub den nye rør ind i albueleddet og holde det på plads i 30 sekunder.

•Klippe de nødvendige nye kloakledning, at fjerne alle grater, og Fastgør det med de nødvendige koblinger---igen, se på kloakledning du tog ud. Når du når de vigtigste kloakledning, lim og vedhæfte en forbindende kobling til den eksisterende linje. Denne kobling vil være den samme diameter som den vigtigste kloakledning og vil have et rør, der kommer ud af sin side, der er den samme diameter som toilet kloakledning du installerer. Nu lim og vedhæfte den nye toilet linje til den tilsluttende kobling.

•Skru flange til gulvet ved hjælp af 1 5/8-inch galvaniserede skruer. Du er nu klar til at installere på toilettet på toppen af flangen.

Tips & advarsler

  • ABS (acrylonitril butadien styren) er sort plast, der anvendes for kloakledninger og koblinger. Det kræver ingen primer inden limning. Men hvis du bruger PVC kloak rør, primer er nødvendigt. Så det første prime alle koblinger/rørender og lad det tørre, før du anvender PVC lim.
  • Toilet kloakledninger kan være forskellige diametre, så tjek diameteren af toilet kloakledning du udskifter før købe nogen ny kloak linje/koblinger. Også kontrollere diameteren af dit hoved kloakledning, således at du får den rigtige størrelse forbinder kobling.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com