Hvordan du udskifter et Toilet Input ventil

June 10

Hvordan du udskifter et Toilet Input ventil

Et toilet input ventilen er del af toilettet, der tilsluttes vandforsyningen linje, levere alle de nye vand til den toilet tank. Tegn på, at den toilet input eller udfylde ventil mislykkedes omfatter toilet genopfyldning langsomt eller ikke genpåfyldning overhovedet. Før du udskifter input ventilen, åbne den ventildæksel og tjekke for sediment oprustning, som du kan rense ud til forhåbentlig genoprette ventilen til normale driftsbetingelser.

Instruktioner

•Drej håndtaget på den toilet spærreventil uret, standse strømmen af vand til den toilet tank. Skylle toilettet én gang, dræne det meste af vandet fra beholderen.

•Fyld en svamp med vand fra bunden af toilet tank, derefter klemme den ud i en nærliggende spand og Gentag processen indtil alt vandet i bunden af tanken er væk. Hold bunden af toilettets input ventil, inde i toilet tank, ved hjælp af et par af kanal låse, mens du bruger en skruenøgle til at løsne møtrikken, der forbinder Vandforsyning slange til input ventilen på ydersiden af beholderen.

•Brug din hånd til at fjerne den låsemøtrikken, der er for enden af input ventilen, der strækker sig ud i bunden af tanken, fjern derefter den gamle ventil. Måle højden af den toilet overløb rør, så twist toppen af nye input ventilen med uret for at forkorte det indtil ventilen er 1 tomme højere end overløb rør.

•Sæt nye input ventilen gennem hullet i bunden af den toilet tank. Tryk på toppen input ventilen som du bruge anden hånden til at stramme låsemøtrikken på bunden af input ventilen.

•Stram møtrik for enden af linjen vandforsyning over forbindelsen på bunden af input ventilen. Vride vand spærreventil håndtaget mod uret og vente på toilettet tank at genopfylde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com