Hvordan du udskifter et Toilet Riser

January 30

Toilet stødtrin er installeret for at hjælpe ældre eller handicappede mennesker. Stødtrin er knyttet til toppen af toilettet, i stedet for sædet, og hæve højden ca 2 til 3 inches. Den øgede højde gør det nemmere at få af og på toilettet, fordi det ikke kræver så meget bøjning. Erstatte en slidte toilet riser eller installere en mere attraktiv er enkel. De fleste risers passer standard toiletter og komme i plast eller porcelæn. Risers kommer med installation hardware kits, der er enkel at bruge. De fleste anlæg er relativt ens, men Dobbelttjek instruktioner før begyndelsen.

Instruktioner

•Løsn hængsler af toilettet låg med en skruetrækker og fjerne det, hvis låget er fastgjort til riser. Hængslerne er på bagsiden af låget hvor det tillægger riser. Hvis et skruelåg dækker over skruen, bruge en hobbykniv til at pop hætten at nå skruerne.

•Træk gamle toilet riser. De fleste toilet risers snap inde i front og side læber af toilettet. Klemme hver plast vedhæftede stykke indad og løft opad for at fjerne Riseren.

•Udskift den gamle riser med den nye. Indstille riser oven på toilettet og tryk fast indtil hver snap kroge under læben af toilet i front og på hver side.

•Line op toilet låget med hængsler på bagsiden af riser hvis din riser er et sted for et låg. Indsæt skruen og twist indtil det er stramt. Erstatte skruelåg af snapper dem på plads på toppen af skruerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com