Hvordan du udskifter gamle skabslåger i et køkken

April 27

Hvordan du udskifter gamle skabslåger i et køkken

Udskiftning af skabslåger i et køkken er en forholdsvis let projekt, der kan gøre en bemærkelsesværdig forskel i udseendet af dit køkken. Måle omhyggeligt og placere hardwaren korrekt er den sværeste del af jobbet. Udskiftning af døre på en otte-fods sektion af kabinetter bør tage ikke mere end en eftermiddag, men jobbet er lettere, hvis du har en hjælper til at holde dørene på plads, mens du skrue dem på.

Instruktioner

•Fjern de gamle skabslåger. Reserve og rense hardwaren, hvis du planlægger at genbruge det.

•Skru hængsler på ryggen af de nye døre. Foranstaltning to inches fra toppen og bunden og bore lavvandede pilot huller hvor skruerne skal placeres. Skrue hængsler på døre.

•Mark en lige linje på skabet over åbningen. Du vil line toppe af dørene op på denne mærkning, så sørg for det er lige og hvor du vil toppe af døre til at være. Brug afdækningstape til at markere linjen.

•Hold en dør i sted ved foring øverst med malertape og siden med siden af åbningen. Mark hvor hængslerne vil være fastgjort til rammen for åbningen. Bore pilot huller til skruer.

Hæng døren holder døren på plads og installerer skruerne i de pilot huller du boret på kabinettet.

•Gentag disse trin, indtil alle de nye skabslåger er hængt op. Fjerne malertape og Installer hardwaren.

Tips & advarsler

  • Døre, der er højere end 30 inches bør have en tredje hængsel centreret mellem toppen og bunden hængslerne. Kontroller, at du tillægger siden af døren overfor dørhåndtaget hængslerne. Male de nye døre før du hænge dem. Sørg for hver enkelt dør er linet op korrekt før du bore huller eller Fastgør skruerne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com