Hvordan du udskifter gårdhave døren Roller forsamling

January 14

Hvordan du udskifter gårdhave døren Roller forsamling

En glidende gårdhave døren hjælper med at give nem adgang til terrasser, dæk, verandaer eller haver. Gårdhave døren består af to glaspaneler. Man er fast i position, og et dias på et spor. Den glidende panel har ruller monteret i bunden af døren, der ruller langs et spor monteret i døren jamb. Over tid, kan vægten af døren forårsage rullerne til at bære, nødvendiggør deres erstatning.

Instruktioner

•Locate roller tilpasning skruer i bunden af den glidende panel af gårdhave døren. Skub delvis åben til at afsløre skruer, dør, hvis det er nødvendigt. Drej skruerne i urets retning med en stjerneskruetrækker, der trækker rullerne ind i døren, gør døren lettere at fjerne fra banen.

•Grasp skydedør på hver side. Løfte døren lige op i dets ramme, indtil rullerne klart spor i bunden. Omdrejningspunkt i bunden af døren fra dørkarmen, sænk derefter det indtil toppen af døren rydder dørkarmen øverst. Fjerne døren fra rammen og lægge den på tværs af to savbukke.

•Back ud de fastholde skruer, der Fastgør bunden af dørkarmen og ruller på plads med en stjerneskruetrækker. Fjern bunden af dørkarmen at afsløre døren rullerne. Løsne bunden af dørkarmen med en gummihammer og en blok af træ, hvis det er stædig. Fjerne rullerne fra dørkarmen.

•Sæt de nye ruller ind i bunden af døren foring op monteringshullerne. Erstatte døren ramme bunddækslet og spænd på fastholdelsesfaktorer skruer med en stjerneskruetrækker.

•Grasp døren på hver side og bære det til dørkarmen. VIP toppen af døren indad og løft det ind i dørkarmen indtil det stopper. Swing i bunden af døren indad, derefter sænke døren indtil rullerne hviler på sporet.

•Test driften af døren ved at skubbe det frem og tilbage. Justere højden på døren ved at dreje rulle justering skruer med en stjerneskruetrækker. Slå skruer med uret for at sænke døren eller mod uret for at øge døren.

Tips & advarsler

  • Hvis rullerne for din make af glidende døren ikke er tilgængelige i hjemmet centre, tømmer yards eller isenkræmmere, tjekke med producenten for at se, hvis udskiftning dør rullerne er stadig til rådighed for din dør.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com