Hvordan du udskifter gårdhave pude stof

July 1

Det er muligt at erstatte stof på en gårdhave pude for at lysne din gårdhave sæt og forlænge dens levetid. Sy en ny gårdhave pudebetræk er et billigt projekt, og det meste af tiden kan du genbruge skum interiør og polstring. Projektet kræver grundlæggende syning færdigheder og forsyninger findes på de fleste håndværk butikker. Vælg en udendørs-grade stof. Du kan behandle regelmæssige stof til vand og solen modstand, men materialet sandsynligvis vil ikke vare mere end et par år.

Instruktioner

•Tag stof fra patio pude med ripning sømmene åbne med en saks eller en søm ripper. Undgå at ødelægge stoffet, så at du kan bruge det til at gøre et mønster for den nye dækning.

•Vi åbne de resterende sømme og lægge ud hvert stykke stof på et stykke papir. Spore omkring stykker med en blyant til at oprette en papir mønster. Tilføj 1/2-inch sømrummene omkring hvert stykke, hvis du afbrød sømme mens du fjerner dækslet.

•PIN papir mønster stykker til nye stof af dit valg. Klip hvert mønster stykke med stof saks.

•PIN dækningen stykker med højre side sammen, efter opstillingen af den oprindelige belægning. Sy stykkerne sammen, ved hjælp af en 1/2-tommer søm. Åbner en sidesøm.

•Sæt skum pude gennem åben sømmen. Fold materiale under 1/2 tommer fra hver side af åbningen, og fastgør eller stryge dem. PIN foldede kanter af åbningen sammen, og søm det lukket med en kører søm.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com