Hvordan du udskifter glasset med en kraftig højttaler klud i et kabinet

April 25

Hvordan du udskifter glasset med en kraftig højttaler klud i et kabinet

Det er ikke svært at erstatte glaspaneler i kabinetter. Hvis glasset er brudt, eller du vil ændre udseendet af kabinettet, kan du erstatte glasset med kraftig højttaler klud lavet til at dække hele forsiden af lydsystem højttalere. En anden grund til at gøre dette er, hvis du ønsker at skjule højttalere inde i et skab og giver mulighed for lyden til at komme ud. Så længe du er forsigtig med at fjerne glasset, kræver erstatte det med højttaler stof ingen særlige færdigheder.

Instruktioner

•Pry off kvartal-runde træstykker fra bagsiden af et glaspanel. Disse stop er enten limet, hæftet eller naglet til kabinet rammen. Skive mellem stop og rammen med en hobbykniv, hvis stoppet er limet på. Ellers, indsætte en spartel eller små brækjern på hver søm eller hæfter for at lirke ud for stop. Begynder med den øverste vandrette stop, så tag off side stopper. Endelig, fjerne bunden stop mens du holder glasset så det ikke falder.

•Klippe et stykke af højttaler klud lidt større end kabinet panel åbning. Klip det på linjerne væve.

•Sæt klud over åbning fra bagsiden med en selv kant af kluden hele vejen omkring hullet. Placer en hæfteklamme i midten af den øverste kant gennem stoffet i skoven. Strækstoffer stramt til bunden og Hæft det i midten af den nederste kant af rammen. Strække stoffet henslængt til den ene side, Hæft i midten af en side. Stræk det til anden siden og placere en hæfteklamme i midten af denne side.

•Staple øverste kant først til højre og derefter til venstre af den første korte. Arbejde dig vej i hele bredden af toppen, strække stof henslængt, som du går. Hæft nederste kant og derefter siderne igen ved hjælp af samme teknik. Sikre væve linjer af klud linje op med rammen.

•Trim overskydende stof kanter tæt på staples med saks.

•Gentag trin 1 til 5 for hvert glaspanel du vil erstatte med højttaler stof.

Tips & advarsler

  • Hvis panelet glas er revnet eller meget store, tape et X af afdækningstape på det før du lirke ud stopper. Hvis glasset går i stykker, vil båndet holde den sammen.
  • Bære læder eller Kevlar handsker og beskyttelsesbriller, hvis glasset er brudt at forhindre skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com