Hvordan du udskifter hærdet glas til en tabel

May 18

Hvordan du udskifter hærdet glas til en tabel

Hærdet glas for en tabel er lavet til at modstå brud, men hvis hit på bare den rigtige måde, det kan splintre i tusindvis af små stykker. Hærdet glas er lavet ved at skære et stykke af almindelig glas i den ønskede størrelse og form og derefter behandle den med varme i en proces, der gør det fire til fem gange stærkere. Størrelse og form kan ikke ændres, når det er fuldført tempereringsprocessen. Hærdet glas for en tabel kan være skræddersyet bestilt eller vælges fra standard størrelser og figurer.

Instruktioner

•Measure tabellen ramme for hærdet glas eller måle glasset selv, hvis det ikke er brudt. Hvis det er brudt, anslår målingerne og tjekke med lokale eller online glas selskaber at fastslå, om der er en standard størrelse tæt på din anslåede størrelse.

•Measure eller estimat af glas, som er normalt mindre end 1 inch tykkelse.

•Look på kanten eller check hvilke muligheder der er tilgængelige til at regne ud hvilken type kant finish er nødvendig for udskiftning. En enkel, falsede kant er tilstrækkeligt, hvis glasset er placeret i en ramme, mens en afrundet kant er sikrere, hvis der er småbørn i huset og glas bordplade er ikke indrammet.

•Draw eller skitse et mønster for en hærdet glasbord, der har en ulige form, såsom afrundede hjørner, eller en ottekantet, ovale eller runde form.

•Note farven på glasset, nogle hærdet glas er tonet i nuancer af grå eller bronze.

Kortindgangsdør et lokale eller online glas selskab, der bærer hærdet glas at bestille udskiftning glas til din tabel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com