Hvordan du udskifter husstand udvendige Vinduer

February 20

Hvis du leder efter en måde at opdatere og forskønne ydersiden af dit hjem og du gerne vil nogle nytte besparelser på samme tid, er en af de mest effektive ting du kan gøre at erstatte windows. Gamle, nedslidte vinduer kan ødelægge udseendet af et hus mens tillader luft at strømme rundt om vinduerne, hvilket gør for højere varme og køling regninger. Erstatter windows engang kræves en professionel, men dagens pre hang, selvstændig Vinduesenheder installeres nemt nok for at sætte projektet inden for rækkevidde af husejere.

Instruktioner

•Tag bredde og højde målinger for hvert vindue åbning (selv om de alle synes at være den samme), måling fra inde i de spor, hvor en Skærfer sidde. Måle på forskellige punkter langs højden og bredden, og hvis der er nogen variation, tage den mindste spændvidde i hver retning. Bestil de nye vinduer med disse målinger.

•Tag ud af gamle vinduer, når du har den nye enhed i hånden. Lirke off interiør trim omkredsen inde fra kanten af vinduet åbning, som holder de gamle Skærfer på plads. Trække en Skærfer ud af åbningen. Holde trim intakt så du fjerne det og sæt den til side. (Bemærk: der vil være en anden omkredsen af trim omkring den udvendige kant af åbningen. Lad det trim på plads.)

•Sæt nye vindue enheden i åbningen, i bunden først. Skubbe den tilbage hele vejen rundt indtil det hviler mod grænsen til trim, der er omkring ydersiden af vinduet.

•Shim sider af vinduet enhed mens du holder en plan ved siden af det indtil det læser niveau.

•Shoot monteringsskruer udad gennem de forborede skruehuller i siderne af enheden for vinduet og ind i den omgivende ramme af åbningen.

•Shoot spray-skum isolering i de tynde mellemrum omkring kanterne i vinduet enhed.

•Sæt trim ryggen på plads ved hjælp af en trim sømpistol mens holding i den nye enhed og dækker huller mellem enheden og rammen. Forsegle linjer omkring trim med caulk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com