Hvordan du udskifter isoleret Aluminiun sidespor med Vinyl sidespor

March 5

Ikke helt underligt produkt det blev faktureret til når det første hit markedet, mange boligejere har besluttet at erstatte isoleret aluminium sidespor med vinyl sidespor. Vinyl sidespor er letvægts, holder farven meget længere end aluminium sidespor og er nemmere at installere.

Instruktioner

•Tag aluminium sidespor. Start øverst i træbeklædningen og Fjern dækslet strimlen, der skjuler søm hovedet fra den øverste række af sidespor. Trække søm og fjerne hvert stykke af sidespor. Fortsæt denne proces indtil aluminium sidespor er fjernet.

•Installer vinyl Jørgensen-kanal strimler omkring døre og vinduer. Nail disse på væggen med den åbne side vender væk fra døre og Vinduer trim. Disse strimler vil dække enderne af vinyl sidespor når det er installeret.

•Nail starteren strip langs bunden af huset. Anvende dette stykke med søm fin opad og den kurvede side vender nedad. Dette stykke vil sikre bunden af den første række af vinyl sidespor.

•Installer det første stykke af vinyl sidespor. Start i bunden af huset og låse i bunden af den første række i sted på starteren strip. Søm gennem hullerne på den sømning fin øverst på vinyl sidespor. Forlade søm hoveder omkring 1/16 tommer stolt af sømning finner, og giver mulighed for bevægelse af vinyl sidespor på grund af vejr-relaterede udvidelse og sammentrækning.

•Overlap i slutningen af den næste stykke med udgangen af det første stykke af 3 inches. Fortsætte med at installere vinyl sidespor på resten af huset. Guffe enderne af træbeklædningen i J-kanalen allerede installeret omkring døre og vinduer.

Tips & advarsler

  • Skære vinyl sidespor med specialdesignede sakse tilgængelige på ethvert hjem forbedring center, der sælger vinyl sidespor.
  • Brug tagdækning negle for at fastgøre sidespor, da de er korte, men har en stor hoved at forhindre flanger fra at glide over søm.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com