Hvordan du udskifter keramiske fliser omkring Badeværelse Kampprogram

November 10

Hvordan du udskifter keramiske fliser omkring Badeværelse Kampprogram

Keramiske fliser er blevet brugt i badeværelser på gulve, vægge og tællere i år. Mens keramiske fliser er holdbare og kan vare flere år, når korrekt vedligeholdt, er der gange hvor revner eller andre skader kan forekomme. Hvis skaden er sket til din keramiske fliser, er det muligt at fjerne og udskifte dem med nye fliser, snarere end at rippe ud det hele flisebelagte område. Når du udskifter fliser omkring badeværelse inventar, tages pleje til at sikre, at ingen skade sker til armaturet og at de nye fliser passer ordentligt.

Instruktioner

•Fjern alle badeværelse inventar, der er på toppen af de beskadigede fliser. Dette kan betyde at skrue bolte af toiletter eller piedestal dræn, og afbrydelse af vandforsyningen med en skruenøgle før løfte dem ud af fliserne. Hvis du er i stand til at fjerne inventar, sørge for at arbejde så omhyggeligt som muligt omkring dem.

•Tape off brikkerne rundt sprukne eller beskadigede fliser med malerens tape. Placer båndet på fliserne ved siden af de beskadigede fliser, men ikke på injektionsmørtel fælles. Dette vil holde fliserne fra at blive ødelagt under fjernelse af de revnede fliser.

•Sæt et søm på midten af den revnede fliser og køre det i flisen med en hammer. Dette vil bryde bånd mellem flisen og limen, og lad det fjernes nemt.

•Anvend en hammer og mejsel til at fjerne gamle fliser omhyggeligt. Hold mejslen i en 45-graders vinkel til den flise center og ramte toppen af mejslen med hammer forsigtigt, arbejder til den flise kant. Fortsætte indtil hel flise og lim er blevet fjernet.

•Test passer den nye flise på plads. Hvis flisen går rundt en affald røret, eller vand-forsyning, skæres flisen i figuren ved hjælp af flise nippers for at tage bid ud af flisen indtil flisen passer området.

•Spread en lille mængde af tynd sæt mørtel på bagsiden af udskiftning flise med en murske og tryk flisen på plads. Tillad mørtel til tørre i 24 timer.

•Grout fliser ved at skubbe injektionsmørtel mellem leddene med en cementmørtel float. Tørre op eventuelle overskydende injektionsmørtel fra fliserne med en fugtig svamp og tillade injektionsmørtel til tørre i en yderligere 24 timer før du geninstallerer inventar. Bruge en skruenøgle til at stramme inventar tilbage på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com