Hvordan du udskifter knappen Reset på en skrald bortskaffelse

December 27

Hvordan du udskifter knappen Reset på en skrald bortskaffelse

Designet til at liquefy organisk materiale, så det kan vaskes ned vasken afløb, er skrald afhændelser sanitære og praktisk måde ved bortskaffelse af rester madrester. Skrald afhændelse har en reset-knap, normalt placeret i bunden af enheden. Reset-knappen fungerer som en indbygget afbryder, designet til at beskytte enhedens motor bør bortskaffelse blive overbelastet. Hvis bortskaffelse stopper pludselig opererer, kan de fleste skrald bortskaffelse problemer rettes ved at erstatte reset knappen.

Instruktioner

•Spread en dråbe klud på gulvet eller bordet.

•Tag bortskaffelse fra stikkontakten. Afbryd forbindelsen til rådighed fra vasken afløb på toppen og afløb rør i bunden, med en rørtang. Placer en støtte, som en omvendt spand eller trash kan, under bortskaffelse. Afbryd monteringsbeslaget til rådighed med en skruenøgle. Løft til rådighed fra under vasken og lægge enheden på sin side, på den dråbe klud.

•Tag møtrikken holde reset knappen på plads fra bunden af bortskaffelse. Bruge en skruenøgle. Fjerne den låseringen fra hals til bortskaffelse. Fjern skruer eller bolte i flange, omkring midten af bortskaffelse, med en skruetrækker eller skruenøgle. Trække bortskaffelse sag apart og fjerne enheden fra kabinettet.

•Drej rådighed over til at få adgang til nulstillingsknappen. Fjerne monteringsskruer fra reset knappen beslag med en stjerneskruetrækker. Træk nulstillingsknappen fra bortskaffelse. Afbryde reset knappen wire terminaler fra bortskaffelse motor.

•Tilslut terminaler i de nye reset knappen til motoren. Lægger beslag på den nye reset knap til rådighed med skruetrækkeren. Geninstallere bortskaffelse i sagen og samle flange med Skruenøglen.

•Udskift møtrik i bunden af reset knap boliger, i bunden af kabinettet bortskaffelse og spænd med en skruenøgle. Vedhæfte låseringen til rådighed hals. Stramme ringen med en skruenøgle.

•Læg en ny gummipakning på nakken af bortskaffelse. Placer bortskaffelse tilbage under vasken på støtte base. Tillægge monteringsbeslag med skruenøgle til rådighed.

•Sæt til rådighed til køkkenvask drain, derefter oprette forbindelse til rådighed outlet til afløbsrør; Skru beslagene på hånd-stramt og spænd både fittings med en rørtang.

•Plug enhed i stikkontakten. Tænde for vandet i vasken, og derefter til rådighed. Check for utætheder. Stram top og bund afløb forbindelser yderligere, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • På nogle skrald afhændelse, erstatte nulstillingsknappen fra ydersiden af enhed - uden at skulle trække enheden fra vasken. Kig på bunden af til rådighed for en monteringsplade, der er fastgjort med skruer. Fjern pladen med en skruetrækker, trække og erstatte knappen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com