Hvordan du udskifter køkken kabinet Base Molding

September 13

Hvordan du udskifter køkken kabinet Base Molding

Den base molding på køkkenskabe er normalt et lille stykke af kvartal-runde molding, farves eller malet samme farve som kabinetterne, som bruges til at lukke kløften mellem kabinet og gulvbelægning. Kabinet støbning kan blive beskadiget af normal husholdningsbrug aktivitet, især i våde områder som køkken og bad, og nogle gange skal udskiftes. Erstatte kabinet base molding opnås nemt med de rigtige instruktioner og værktøjer.

Instruktioner

•Purchase base molding af samme størrelse som de andre base molding på din frysere. Hvis din frysere var præfabrikeret, og du kan købe den base molding i samme farve som din frysere, vil du ikke nødt til at forberede støbning.

•Forbered molding for installation af maling eller farvning samme farve som kabinetterne. Det er altid nemmere at bejdse eller male støbning før du installerer på skabene. Tillade pletten eller maling til grundigt tørre før installation.

•Measure længden af området skal du erstatte med et målebånd. Særlig opmærksomhed til typen klip behov i hver ende af støbning. Hvis støbning passer fladt mod en væg, et lige snit er alt, hvad der er nødvendigt, men hvis støbning forbinder med et andet stykke af støbning i et hjørne, skal du foretage en vinklet cut for støbning til at passe ordentligt.

•Klippe vinklet udgangen af støbning første, hvis nødvendigt, og skære anden enden af den støbning, et par inches ud over, hvad der kræves. Placer vinklet udgangen af støbning i sted på skabene og teste pasform af vinklen med den eksisterende støbning. Justere vinkel som nødvendigt for en bedre pasform. Når du er tilfreds med vinklet klip, gøre den korrekte længde skåret på anden enden af støbning. Den nemmeste måde at skære støbning bruger en sammensatte gering sav eller en bordrundsav med en geringsskabelon.

•Installer støbning på kabinettet ved hjælp af en pneumatisk sømpistol. En pin soempistolen er det bedste værktøj til jobbet som en pin negle har intet hoved og er næsten usynlig en gang i sted. Ofte boligejere finde, at i betragtning af placeringen af den base molding, touch-up ikke er nødvendigt når du bruger en pin soempistolen fordi søm huller ikke kan ses, medmindre du er inden for inches af dem.

Tips & advarsler

  • Bær altid sikkerhedsbriller, når opererer elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com