Hvordan du udskifter køkkenet Hardware med matchende messing hængsler

January 12

Hvordan du udskifter køkkenet Hardware med matchende messing hængsler

Udskiftning af hardware for dit køkkenskabe, skuffer eller døre kan ændre udseendet af de objekter lige nok til at påvirke en subtil ændring på udseendet af køkkenet som helhed. Dette kan især være sandt når udskiftninger er i messing. Messing hardware og hængsler skal du oprette en øjeblikkelig virkning med seere, stående i modsætning fra træ overflader med en skinne, der er svært at gå glip af. Heldigvis, messing monteringsdele er ikke anderledes fra montering nogen andre metaller. Alt det kræver er et par skruer, og ændringerne er foretaget.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende køkken hardware fra døre, skuffer eller kabinetter ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne skruerne sikring hardware på plads, og derefter trække hardwaren væk.

•Brug et målebånd til at måle afstanden mellem skruehuller i hardware varer holdes på plads af to eller flere skruer.

•Hent udskiftning hardware stykker i messing fra en hardware butik. Bruge målinger af skruehullerne for at finde udskiftning brikkerne til at passe to-hullers mounts. Sørg for at få matchende skruer til montering af ny hardware.

•Monter udskiftning hardware på plads ved hjælp af en skruetrækker og de matchende skruer der fulgte med de nye messing stykker. Skru den nye hardware stramt på plads, pas på ikke for at gouge kabinettet, skuffen eller dør overfladen med skruetrækker spids i processen.

•Tag hængsler, at du ønsker at erstatte med messing hængsler fra døre med en skruetrækker. Tage hængslerne med til hardware butik for at finde messing udskiftninger, stikning med eksterne eller interne udskiftninger, der passer til typen af hængsel fjernet. Gør du få matchende træskruer til montering hængslerne på plads.

•Brug skruetrækker til at fastgøre den nye messing hængsel til døren. Hvis plads til hængslet i dør er for lille til udskiftning, skal du bruge en router til at udvide den plads, skære i træ af døren dybt nok til at matche den dybde eller figur af udskiftning hængsel. Lægger den nye hængsel på døren ved hjælp af en skruetrækker til at skrue de træskruer gennem monteringshullerne i hængslet og ind i døren. Bruge placeringen af de gamle skruer gennem kabinet døren ansigt som en guide til den nye skrue placering.

•Sæt døren mod kabinet ansigt eller dørkarmen hvor du skal vedhæfte anden siden af hængslet. Markere skruehullerne mod den kabinet ansigt eller døren ramme med en blyant gennem skruen monteringshuller i hængslet.

•Tag døren og bor små pilot huller i den kabinet ansigt eller døren ramme med en elektrisk boremaskine. Sætte døren tilbage på plads, og derefter bruge lidt skrue med boret til at skrue hængsler sikkert på plads ved hjælp af træskruer, som du har købt med messing-hængsler. Tjek dørene efter skrue hængslerne på plads for jævn bevægelse, og foretage justeringer til at skruen positionering kræves, før du bruger døre som du normalt ville.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com