Hvordan du udskifter køkkenskab døre & skuffer

November 8

Hjem remodeling projekter kan køre op en stor regning, men du kan reducere omkostningerne ved at vælge små remodeling projekter, at omdanner hele atmosfæren af dit køkken. I stedet for at have en professionel bygge og installere nye kabinet og skuffer, blot erstatte de eksisterende skabslåger og skuffer. Køkkenet vil påtage sig et nyt udseende og ingen vil nogensinde indse de samme kabinetter blev brugt.

Instruktioner

Erstatte skabslåger

•Locate hængsler på dine skabslåger. Afhængigt af stilen, de vil være enten inde i kabinettet og skjult fra synet eller på ydersiden og synlig på alle tidspunkter. Europæisk stil hængsler er placeret inde de skabslåger og er lidt lettere at fjerne.

•Løsn alle skruer holde de skabslåger på plads. Typisk vil du finde to skruer pr. hængsel. Forlade skruer vedhæfter hængslet til kabinettet selv i stedet for hurtig installation af din nye skabslåger. Hvis du planlægger at bruge en anden hængsler til din nye skabslåger, fjerne hængsler sammen med dørene.

•Anbring nye skabslåger, og hængsler hvis nødvendigt, og marker placeringen af skruehullerne på døre og kabinettet hvis du boring af huller til nye hængsler. Sikre en pasform, der stadig tillader dig at åbne dørene uden stikning. Bede en ven om hjælp holder de skabslåger, mens du sikre en korrekt pasform.

•Drill huller på dine mærker og knytte nye hængsler, hvis det ønskes. Bore huller i de skabslåger, hvis de ikke er forborede. Placer hængslet over hullerne og indsætte skruer. Sikre skruerne er stram og at skab døre swing åbne og lukkede uden at ramme resten af kabinettet.

•Fyld i nogen synlige skruehuller du ikke bruger med en skrue hul fyldstof materiale. Sand ned materialet bagefter og male over det til at matche den eksisterende farve af kabinetter eller væg. Bruge en træ skrue hul cover i stedet, når du arbejder med træoverflader.

Udskiftning af køkken skuffer

•Fjern den eksisterende skuffe og vælge din nye skuffer. Foranstaltning for at sikre, at de passer inde i den tomme plads tilbage fra din tidligere skuffer. Find dias på skuffer (sporene på begge sider, der tillader skuffe til at trække ind og ud) og finde ud af, hvis de nye skuffe dias vil line op med de eksisterende spor stadig inde i kabinettet fra den tidligere skuffe. Hvis ikke, fjerner spor inde i kabinettet for repositionering.

•Measure højde til bunden af skuffen glider på dit nye køkken skuffer. Måle denne højde inde i rummet fra den tidligere skuffe og markeres. Vedhæfte spor med skruer langs denne linje og teste skuffen. Sæt dias på siderne af skuffen skal glide ind i sporene og det skal glide på plads. Hvis skuffen er for lav eller for høj, fjerne skuffen og flytte spor.

•Consider erstatter kun forsiden af din skuffer i stedet for hele skuffe. Processen er enklere og billigere. Fjerne dit køkken skuffer og check for skruer, der holder foran på plads. Fjern skruerne og trække ud på forsiden af skuffen. Placer den nye skuffen front og erstatte skruerne eller bore nye huller og skrue skuffen front på plads. Skub skuffen tilbage ind i kabinettet.

Tips & advarsler

  • I "God grøn køkkener," foreslår Jennifer Roberts at erstatte materiale i midten af rammen-stil, over counter kabinetter med glas eller andre dekorative materiale i stedet for træ til at skabe en lys og luftig følelse.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com