Hvordan du udskifter køkkenskab døre

December 10

Køkken frysere er omdrejningspunktet i køkkenet, så når dørene er slidt eller brækket det gør hele køkkenet ser dårligt. Erstatte en hele køkkenet fuld af kabinetter kan være ganske dyrt, så det giver mening at kun erstatte dørene, hvis de er den eneste del, der er slidt. Ved at kun erstatte dørene kan du spare penge, og det er let at gøre. Dette projekt bør kun tage et par timer afhængig af hvor mange kabinetter du har.

Instruktioner

Erstatte køkkenskab døre

•Fjern gamle døre ved at skrue dem fra hængslerne. Forlade hængslerne knyttet til boksene kabinet.

•Sæt en ny dør til hængslerne allerede installeret på boksene kabinet. Hold døren op til hængslerne og gøre et varemærke hvor skruerne gå ind i hængslerne. Predrill hullerne til skruerne, så du ikke splitte træ på dit nye skab dør. Det vil også gøre det lettere at skrue dør højre ind på hængslerne. Ikke stramme skruerne hele vejen. Justere døren for at sikre det er niveau ved at justere hængslet. Stram skruerne.

•Sæt knopper eller håndtag hvor du vil have dem på den nye dør og gøre et varemærke. Måle fra bunden af kabinettet og i fra siden til dette varemærke. Markere hvert kabinet med disse målinger, så alle knopper eller håndtag vil være i det samme sted på hver dør.

•Predrill huller til skruer og fastgøre knopper eller håndtag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com