Hvordan du udskifter køkkenskab front & skuffer

August 16

Udskiftning skab døre og skuffefronter er et billigt alternativ til at give dit køkken et makeover forhold erstatter hele kabinettet struktur. Erstatter kabinet fronter og skuffe overflader kan ske inden for en dag, især hvis døre og fronter er blevet købt og er klar til at gå. Bruge grundlæggende træbearbejdning værktøjer til at få arbejdet gjort på en hurtig og professionel måde.

Instruktioner

Skabslåger

•Fjern den nuværende skab døre fra rammen ved hjælp af en skruetrækker til at løsne hængslerne. Placer hængslerne og skruer til side som du skal bruge dem til at vedhæfte de nye fronter.

•Tag hardware fra det gamle skab dør. Gem den håndtag eller en knap, hvis du ønsker at bruge det på de nye skabslåger. Læg dem til side.

•Line op den nye kabinet dør med det gamle skab dør, så du vedhæfte hængsler på den nye front ved hjælp af eksisterende hængsel-hullerne på det gamle kabinet som din guide. Placer den nye kabinet døren op til den eksisterende kabinet ramme og genindsætte skruerne i de oprindelige huller i rammen.

Kabinettet skuffefronter

•Tag skuffer fra skab rammen. Forlade de glidende spor på siderne af skuffer og skab struktur. Bruge en hånd så for at afskære forsiden af skuffen, så den tre-sidet rammen forbliver intakt. Fjerne hardware fra skuffe foran med en skruetrækker, hvis du ønsker at gemme den til den nye skuffen front.

•Applicer en linje af træ lim rundt i tre-sidet skuffen front og sted den nye skuffen front på linjen lim. Anvende fast tryk.

Uddelingen skuffe foran på plads ved hjælp af 1/2-inch skruer og en Akku boremaskine. Skruerne skal gå igennem skuffen front og nå ind i skuffen sider. Vedhæfte den hardware ved hjælp af de små skruer fra den eksisterende hardware og en skruetrækker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com