Hvordan du udskifter køkkenskabe

November 12

De fleste husejere ser frem til den dag, da de kan erstatte køkkenskabe. Med alle de smukke farver, former og designs til rådighed i dag er udskiftning af køkken frysere helt sikkert en boligejere drøm. Efter nogle enkle retningslinjer kan du også opleve glæden ved at have helt nye køkkenskabe.

Instruktioner

Erstatte køkkenskabe

•Replacing køkken cabinets uden at gøre en komplet remodel er faktisk ganske enkel. Den første ting at tage i betragtning, når du udskifter dit køkken frysere er, at enhver hus, der er gammel nok til brug for kabinet udskiftninger sandsynligvis ikke har et plan gulv. Du skal bruge en plan til at finde høj plet på gulvet, så når du indstiller din frysere på plads, de er niveau.

•Efter at finde din high stedet, bruge en plan og gøre en linje omkring dit køkken vægge på højden af din underskabe, omkring 34-1/2 i. Efter den ru top krydsfiner er placeret, måler kabinettet 35 tommer høj. Efter at placere flise eller granit på din ru top højden af skabet bliver derefter 36 i standard kabinet højde.

•Når du placerer din nye base køkkenskabe, bruge shims til at opbygge højden af kabinetter til linjen niveau. Hvis du ikke afstandsstykket op frysere til det ønskede niveau, skal du skære tå-kick eller bunden af skabene, når de er installeret, for at hæve dem op.

•Når dit køkken frysere er på plads bruge en stud finder til at finde studs i væggen bag skabene. Du vil bruge disse studs for at forankre kabinetter til væggen. Efter lokalisering knopper og sømning kabinetter til dem, skal du bruge en lodline til at gøre en lige linje omkring mur omkring 2 til 3 inches under linjen og over linjen. Dette vil give dig en ordentlig højde linje for at installere din ru top; Brug 1/2 i. krydsfiner, hvis sætte ned plastik laminat eller flise. Brug 3/4 tommer ply wood til granit.

Tips & advarsler

  • Du skal placere en lang skrue gennem de uslebne top i mur stud til hold skabet på plads. Hvis du kun skrue den ru top til kabinettet og ikke mur, hvis der er et jordskælv, kan kabinettet flytte forårsager din counter top flise og bagsiden-splash hen til knæk.
  • Husk at gøre dine kabinetter niveau hele vejen rundt væggene. Hvis din underskabe ikke niveau, vil ikke din bordplade være enten.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com