Hvordan du udskifter konstruktion Windows

August 7

Bygge windows er de vinduer, der oprindeligt er installeret i et hus. Da stellet er bygget ind i huset kan det måles ved en professional og Vinduer lavet af et selskab og leveret, hvor du kan installere dem. Dette gør det muligt at installere mere energieffektive vinduer. Det er bedst at tjekke med den oprindelige entreprenør i hjemmet til at finde designer af vinduet og kontakt dem for udskiftning vinduer og rammer. Huset rammen skal ikke erstattes.

Instruktioner

•Opkald dit vindue firma og få dem til at komme ud og måle dit windows for at bestemme den korrekte pasform. Selskabet vil levere vinduerne udskiftning.

•Fjern de gamle windows ved at fjerne klip i bunden af vinduet med flad-head skruetrækker. Skub skruetrækkeren ind klippet og vride det mens skubbe forsigtigt på vinduet. Dette vil frigøre vinduet fra klippet. Gentag denne proces med anden siden. Drej vinduet og trække det ud af rammen.

•Tag det nye vindue og sæt det ind i rillerne på rammen. Gå ind i en vinkel og drej derefter vinduet for at få de stillinger, der holder vinduet på støtteordningen i hullet. Sørg for støtte klippene, der passerer gennem vinduet guide er mod toppen.

•Sæt vinduet på en 90 graders vinkel til rammen. Skubbe klip til den første post og skubbe den over klippet. Det vil falde i hak når det er tændt. Gør det samme med anden siden.

•Skub toppen af vinduet i rammen. Beliggende på toppen af vinduet er to klip. Når de begge snap på plads, er vinduet installeret. Luk og Åbn vinduet flere gange for at sikre det passer rigtigt.

Tips & advarsler

  • Ikke prøve indeværende hvis vinduesrammen skal udskiftes. Dette er et job for en professionel entreprenør.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com