Hvordan du udskifter LaFuma Chaise Lounge elastisk Bungee snore

June 18

Hvordan du udskifter LaFuma Chaise Lounge elastisk Bungee snore

LaFuma chaiselonger har en karakteristisk design ved hjælp af mesh stof at snørebånd elastisk bungee snore til flytbar rammen. Lejlighedsvis, skal du erstatte snorene. Ledningen udskiftning kits omfatter to 24 tommer lange snore til toppen af stolen og to 57 tommer lange snore til den nederste del af stolen. Snøring fremgangsmåden er den samme for både RSX og RSX XL skråstole, uanset forskellen i grommet numre, men der er en ændring i snøring mønster til at rumme den fleksibel konstruktion af stolen. Mens snøring bruger du de sløjfer, der er svejset fast på indersiden af rammen kun én gang, undtagen loop 18 på stolens RSX.

Instruktioner

Lacing toppen af stolen

•Når ene ende af en kort ledning fra bagsiden af stolen op gennem den første grommet. Den plastik stykke på enden vil lægge på tværs over grommet til at opbevare ledningen på plads.

•Klap den frie ende af ledningen over top loop på rammen. Ledningen er nu mellem løkke og ramme vender nedad. Træk ledningen bag stolen mesh.

•Skub ledningen fra bagsiden af stolen gennem den anden grommet. Gentag trin 1 til 3, indtil du kommer til den femte grommet.

•Skub ledningen op gennem den femte grommet og fold ledningen over løkken, som du har gjort tidligere. Denne gang dog skubbe ledningen gennem toppen, ikke i bunden af den sjette grommet til bagsiden af stolen. Ledningen kan nu dingle fra bunden af stolen.

•Skub ledningen op fra den syvende grommet og fold det over løkken og fortsætte på samme måde du gjorde i trin 2.

•Gentag trin 2 og 3, indtil du kommer til den tiende grommet. Når du har fodret ledningen over den sidste sløjfe i denne sektion push slutningen af ledningen gennem ringen fra forsiden af stolen på bagsiden. Plast slutningen lægger på tværs over hullet på bagsiden af stolen, at holde ledningen på plads. Gentag trin 1 til 6 for at færdiggøre anden siden af stolen.

Snøring nederst på stolen

•Når ene ende af en lang ledning fra bagsiden af stolen op gennem den første grommet på den nederste del af stolen. Den plastik stykke på enden vil lægge på tværs, på bagsiden af stolen, over ringen til at opbevare ledningen på plads.

•Klap den frie ende af ledningen over på første loop på dette afsnit af stolen. Ledningen er nu mellem løkken og rammen vender nedad. Træk ledningen bag stolen mesh.

•Skub ledningen fra bagsiden af stolen gennem ringen. Gentag trin 1 til 3, indtil du kommer til det 1800 grommet.

•Skub ledningen op gennem 1800 ringen og fold det over løkken, som du har gjort tidligere. Denne gang dog skubbe ledningen gennem toppen, ikke i bunden af den 20th grommet mod bagsiden af stolen. Ledningen kan nu dingle fra bunden af stolen.

•Skub ledningen op fra den 21 grommet og fold det over sløjfen. For RSX XL stole trække ledningen op fra bagsiden af stolen gennem grommet 22 og fortsætte på samme måde som du gjorde i trin 2. For RSX trække stole ledningen gennem 21 ringen igen at danne en dobbelt blonder og derefter fortsætte som i trin 2.

•Gentag trin 2 og 3, indtil du kommer til den endelige grommet. Skubbe ledningen gennem forreste del af ringen på bagsiden af stolen. Plast slutningen lægger på tværs over grommet til at opbevare ledningen på plads. Gentag alle trin for at fuldføre anden siden af stolen. Den endelige grommet bliver nummer 29 eller 30, afhængigt af model af din stol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com