Hvordan du udskifter linjen på en Echo Trimmer

July 4

På et tidspunkt under din Echo trimmer liv skal du erstatte linjen nylon inde i hovedet. Mens du kan købe færdigpakkede sår spoler, er det langt mere omkostningseffektivt at købe en løs roll af nylontråd og afskære nye længder, når behovet opstår. Plus, du er nødt til at gøre ekstra ture til hardware butik for at få den rigtige størrelse linje. Mens de fleste Echo trimmere bruge.08 mm tyk streg, bør du tjekke med din model operator's manual til at sikre, at du ikke bruger linje, der er for tyk.

Instruktioner

•Tryk på knappen "Stop" på din Echo trimmer og lad spinning hoved går i stå før du forsøger at røre ved den. Træk kablet ud batteri eller strøm, hvis din Echo trimmer bruger dem.

•Lay skydeskive for Echos motor på jorden. Løft din trimmer skaft i luften. Hook din arm omkring akslen til at holde den stabil. Grab den roterende del af hovedet vedhæftet fil.

•Tryk på fanen boliger i og ned mod dækslet. Drej dækslet mod uret for at frigøre det fra hovedet. Tag line's spolen, der er inde i hovedet. Trække off enhver resterende stykker af gamle linje.

•Measure ud så meget kø som krævet i din model operator's manual. Mange Echo trimmere bruge en længde på 15 fod. Skære linjen med en saks eller en kniv og tråd ophør i hul i midten af spolen. Træk linjen gennem, indtil den ene side er 4 inches længere end den anden.

•Grab spolen og holde det så ordene "Vind linje" og trykke på knop ansigt mod dig. Skub din pegefinger ind i midten af linjerne. Trække linjen stramme. Vind linjen i urets retning, fastsætter endda, parallelle rækker.

•Wind line indtil der er 5 inches tilbage. Tryk de resterende ender i hakkene på oversiden af spolen. Vend spolen. Tryk spolen ned mod foråret, mens threading linjen ender gennem snørehuller på hovedet.

•Align dækslet så at pilene matche boliger tab. dreje dækslet med uret for at låse det på plads. Trække ud begge stregafslutninger til at stramme dem mod spolen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com