Hvordan du udskifter linjen på en TE45 ukrudt æder

July 27

TE45 ukrudt æder trimmer kommer med en spole, der du fjerne for at udskifte skæring nylontråd. Denne linje kan bryde når det rammer overflader hårdere end græs, så du erstatte det ofte. Heldigvis kan du købe en løs roll af linjen på mange hjem og haven butikker. Dette gør det muligt at erstatte linjen, når du kører lav og færdig med at trimme plænen.

Instruktioner

•Tag ukrudt æder strømkabel fra en elektrisk kilde. Læg siden, motor på jorden samtidig bringe hovedet. Tage spool ud af hovedet af fast trække på tap-tasten i midten af hovedet.

•Træk spool ud og pick off enhver resterende opskæring linje med fingrene. Tør spool og hoved rent med rag mens udkig efter revner og andre tegn på skade. Erstatte enhver revnet spoler eller knuste hoveder.

•Unwind 30 fødder af linjen fra hovedparten roll og skære det gratis med saksen. Find det lille slot hul på indersiden af spolen. Skub ½ tomme for linjen i dette hul. Holde linjen med tommelfingeren.

•Wind linje omkring spolen efter pilen på rullen. Vind stramme, selv rækker med den linje, at sikre, at linjen ikke overlapper og Krydsmønster selv. Efterlad 5 inches afvikles og skubbe del ind i åbningen på den øvre side af spolen.

•Sæt linje gennem adgang hul på dækslet til hovedet. Vend spolen hovedet, justere bedrift notch med hullet og skubbe spolen mod hovedet. Tryk, indtil du hører det klikke på plads. Løft linjen ud af slidsen bedrift at begynde trimning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com