Hvordan du udskifter Neptun tørretumbler hjul

October 17

Tumbler på en Maytag Neptune rider på tørretumbler hjul knyttet til bagpanelet. Når hjulene bliver slidt, vil det lyde som om du har sko eller noget tunge i din tørretumbler, når det opererer. Når du ved hvordan du udskifter en Neptun tørretumbler hjul, kan du løse problemet. Tørretumbler hjulet kits er tilgængelige på apparatet butikker. Kits vil omfatte den nødvendige hardware skulle udskifte it.

Instruktioner

•Fjern netledningen fra Maytag Neptune tørretumbler er stikkontakt.

•Åbn op tørretumbler døren og fjern de skruer, der Fastgør frontpanelet for at svøb med en Phillips-head skruetrækker. Skruerne er på indersiden læbe af tørretumbler døråbningen. Luk tørretumbler døren efter at fjerne skruerne. Grab frontpanelet på hver side og løfte den op til at løsne front fra fanerne på sidepanelerne. Sted frontpanelet ud af din måde.

•Find dørkontakt, sensor bar og lampe-indehaveren ledninger maveposer. Løft de låsning faner på hver enkelt og afbryde dem ved at trække dem fra hinanden. Fjern de fire skruer, der Fastgør Ligklædet og front tumbler forsamlingen til kabinettet med en Phillips-head skruetrækker. Træk vanterne og front tørretumbler fra tørretumbler kabinettet.

•Sæt begge dine hænder under siden af tumbler. Brug din venstre hånd til at fange stjernehjul trisse og trække den til venstre. Brug din højre hånd til at glide bælte ud af den motoriske remskive. Når bæltet er ud af den motor remskiven, langsomt frigive stjernehjul trisse.

•Lift topdækslet op lidt med den ene hånd mens du trækker tumbler ud af tørretumbleren med anden hånden. Indstille tumbler og trisse ud af din måde. Find de to tørretumbler hjul på indersiden bagpanelet af tørretumbleren.

•Anvend en lille flathead skruetrækker til at lirke ud den fiber skive, der sikrer hjul til hjul skaft. Slip hjulet ud og Placer det nye hjul på akslen. Sikre hjulet med en ny fiber skive inkluderet i wheel kit. Gentag for de resterende tørretumbler hjul.

•Sæt tørretumbleren bælte omkring tumbler og indstille tumbler tilbage inde i tørretumbleren. Sørg for, at bagsiden af tumbler passer ind i den bageste følte tætning og på toppen af de tørretumbler hjul. Rute bælte omkring motoren remskive og stjernehjul trisse.

•Reattach svøb og front tumbler forsamlingen til kabinettet ved hjælp af fastholde skruerne. Tilslut ledninger maveposer dørkontakt, lampe indehaveren og sensor bar. Tryk på ledninger maveposer sammen, indtil de låse på plads.

•Lift frontpanel på plads over side fastholde tabs og tryk frontpanelet ned for at låse det på plads. Åbn tørretumbler døren for at sikre frontpanelet for at Ligklædet sammen med fastholde skruerne. Luk døren, og sæt netledningen tilbage til den hårtørrer stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Altid unplug apparater inden du forsøger reparationer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com