Hvordan du udskifter paneler med Sheetrock og omkostningerne ved udskiftning

May 31

Hvordan du udskifter paneler med Sheetrock og omkostningerne ved udskiftning

Erstatte paneler med sheetrock (også kaldet wallboard eller gipsplader) er en effektiv og billig måde at ændre udseendet af et værelse. Sheetrock giver en slank, Poleret finish, i modsætning til panelers robust, rustikke udseende. At fjerne paneler er relativt simpelt, kræver ingen særlige færdigheder og kan ske hurtigt. Hængende og efterbehandling sheetrock, på den anden side kræver opmærksomhed på detaljer og moderat snedkeri færdigheder. Og det er rodet: skæring, hængende og slibning sheetrock skaber skyer af kridtagtige støv, mens anvendelse af fælles sammensatte er ligesom at gøre voksne mudder tærter. Stadig, hvis du har tålmodighed og lyst, kan du give et i nærheden af professionel kvalitet resultat på en brøkdel af prisen.

Instruktioner

Forberedelse

•Measure væg område til at bestemme antallet af sheetrock boards, spande af fælles sammensatte, kasser hjørne perle og kasser med skruer behov. Bestil bestyrelser så tæt på loftshøjde som muligt. Prisen på sheetrock, skruer og fælles sammensatte varierer med placering og marked betingelser. En stor byggemarked forhandler i øjeblikket (2010) sælger sheetrock for $7-$8 per ark, afhængig af længde og tykkelse; Sheetrock tape omkring $9 en roll; fælles sammensatte om $12 en spand; hjørne perle omkring $50 en boks og skruer for omkring $20 en spand. Store hjem forbedring forhandlere tilbyder den mest overkommelige priser for enkeltpersoner.

•Fjern alle sconces, røgdetektorer, prydgenstande, stikkontakt covers og skifte plader fra væggene.

•Find et søm og lirke den første bestyrelse paneler fra studs. Fortsæt rundt i lokalet, nysgerrige og fjerne paneler. Prøv at fjerne paneler og negle sammen, da det vil spare dig arbejde senere.

•Træk eller hammer i enhver resterende negle.

•Plan sheetrock placering så tilstødende boards ikke opfylder på døren eller vinduet hjørner, dvs skære hver dør og vindue åbning fra et enkelt ark. Undgå lodrette fuger over døre og vinduer. Vedhæfte protector plader hvor ledninger eller rør passerer studs at forebygge punkteringer fra wallboard skruer.

Hængende

•Strømforbrug i standby det første ark mod studs, og sørg for, at det ender midt i en stud. Løft panelet stramt mod loftet med en sheetrock løfteren og skrue på plads, afstand en skrue hver 10 inches. Synke skruehoveder lidt under overfladen, men ikke rive papiret.

•Fortsæt hængende rundt i lokalet, hvilket gør cus for udtag, afbrydere, sconces og røgalarmer eventuelt. For at foretage nedskæringer for væg funktioner, måle fra gulvet, minus den lille mellemrum mellem ordet og sheetrock bunden, til bunden af en funktion og markere afstand på den sheetrock. Derefter måler fra kanten af den nærmeste tilstødende bestyrelsen til funktionens edge nærmest det og mærke denne afstand. Nu måle dimensioner af funktionen og skitsere det ved hjælp af de lodrette og vandrette varemærker. Skær langs konturen ved hjælp af en stiksav. Close er god nok, da små huller kan være fyldt med fælles sammensatte.

•Tryk på en foldede strimmel af sheetrock tape til sammensat i hver inde hjørne og glat med en sheetrock kniv. Sæt et hjørne perle på hver udenfor hjørne. Hjørnet perlerne er tynde, L-formede stykker af metal eller vinyl, der dækker og beskytter udvendige hjørner. Metal hjørne perler er ældre og mere almindelige, men vinyl er mere fleksibel og mindre omkostningskrævende. Vedhæfte metal med sheetrock skruer, vinyl med fælles sammensatte

Efterbehandling

•Applicer et tyndt lag af fælles sammensatte til hver fælles med en sheetrock kniv. Centrere tape på fælles og tryk det fast i sammensat med kniven. Fjern overskydende stof og glat med en kniv.

•Applicer en tynd færdig frakke af sammensatte ved hjælp af en 10-tommers sheetrock kniv. Tillad finish frakke til tørre natten over. Anvende en sidste lag og lad det hærde.

•Sand, premierminister og maling.

Tips & advarsler

  • Har en hjælper til at rense som du arbejde for at forebygge et stort rod.
  • Tillad ikke sammensatte at sidde åbne natten; det vil tørre ud.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com