Hvordan du udskifter parket gulv fliser

January 27

Parket er en stil med gulve af træ fliser, der passer sammen med tunge og not fittings på sider, som er derefter Limes ned. De er lagt i de samme generelle konfiguration som standard keramiske gulvfliser i et gittermønster, der starter på midten og flytter til kanterne. Parket bør indføres over en flade, selv overflade. Du kan installere nye parket over gamle, kun hvis den gamle parket er i perfekt form — i hvilket tilfælde du sandsynligvis ikke ville være at erstatte den. Så forvente at lægge nogle kræfter i at få den gamle parket.

Instruktioner

•Pry op den gamle parketgulv ved hjælp af din hammer og lirke bar, start langs kanten af gulvet og arbejde din vej på tværs. Få så meget af den gamle flise som du kan med de hammer og lirke bar, derefter skrabe op resten med skraber skraber. Feje gulvet godt i alle rester.

•Lay to krydsende linjer over gulvet med din kridt snapline, så gulvet er opdelt i fire firkanter. Sat en tømrer pladsen i krydset og justere linjerne efter behov, så de er 90 grader til hinanden.

•Spread gulvbelægning selvklæbende over midten af gulvet, der dækker 3 eller 4 kvadratfod i en af de fire hjørner af de krydsende linjer.

•Tryk på en parket flise i limen på krydset, så det løber langs de to linjer. Tryk på en anden parket flise ved siden af det, låse dem stramt af tunge og not fittings.

•Lay ned yderligere klæbende og yderligere parket fliser, fra midten ud mod kanten, ved hjælp af de snappede linjer til at holde det lige. Lægge alle fuld fliser, der vil passe på gulvet, forlader plads langs omkredsen hvor fuld fliser ikke vil passe.

• Lad limen angivet til 24 timer.

•Klippe parket fliser til at passe i de resterende rum rundt langs kanten, hvilket gør dem en halv tomme mindre end pladsen, så der er et hul af væggene. Lægge fliserne i lim med skåret siderne vender væggene. Gulvet trim vil dække hullerne ved væggene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com