Hvordan du udskifter partikel bestyrelsen gulvet Under en køkkenvask

September 25

Hvordan du udskifter partikel bestyrelsen gulvet Under en køkkenvask

Rummet under køkkenvasken er udsat for høje niveauer af fugtighed og kan endda blive udsat for vand gennem utætte VVS. Over tid, kan dette forårsage træ under vasken til at rådne. Hvis du har en partikel bestyrelsen gulv nedenunder din vask, der viser tegn på vandskade, kan du rive det og erstatte det for at forhindre vækst af skimmel. Mens du er under der, kan du også finde og stoppe nogen utætheder i rørene.

Instruktioner

•Pry ud af spånplader. Glide slutningen af et brækjern nedenunder et hjørne af Træfiberplader og håndtaget op. Bære beskyttelsesbriller og handsker, mens du arbejder for at beskytte dine øjne og hænder. Bestyrelsen bør pop off neglene nemt. Hvis det ikke sker, kan du skære det ud med en hobbykniv eller en håndsav.

•Klippe et nyt stykke krydsfiner til at passe. Måle størrelsen af området under vasken. Skær en plade af krydsfiner til at passe dette område. Bruge en rundsav til at gøre din nedskæringer. Feed krydsfiner gennem langsomt og holde fingrene væk fra kurset blade. Brug altid en klinge guide til sikkerhed når du skærer med denne type af saven.

•Fit krydsfiner i området. Hvis du har foretaget din nedskæringer korrekt, bør krydsfiner passe perfekt ind i rummet. Hvis det er for bred, skal du barbere siderne, indtil det passer.

•Skru i træ. Stedet for at bruge søm, som ikke er så sikker, brug en boremaskine og tilføje en skrue gennem krydsfiner, til strøer under med en rate på 1 hver seks til otte inches. Gentag indtil krydsfiner er sikker.

•Beskyt krydsfiner. Forsegle i træ til at undgå vandskade og skimmel med et klart frakke af polyurethan. Anvende dette med en pensel og lad det tørre. Holde et vindue åbent i denne fase af projektet. Lad det tørre og erstatte de varer, der var under vasken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com