Hvordan du udskifter Pull ledningen på en plæneklipper

August 23

Pull ledningen på en plæneklipper er svøbt omkring en trisse, som er knyttet til motorakslen. Trækker ledningen spinder remskiven og vender motorakslen, som starter motoren. Processen er kompromitteret hvis ledningen pauser eller ikke virker korrekt. Men ledningen kan erstattes med lidt tålmodighed og den rette viden. Du kan afhente en ny ledning for et par dollars på ethvert hjem forbedring butik.

Instruktioner

•Fjern de boliger, der dækker starter trisse ved hjælp af en topnøgle. Afhængigt af model af plæneklipper skal gastank fjernes for at få adgang til alle bolte til huset.

•Fjern den gamle ledning fra starteren remskive. Nogle gange skal du fjerne starter trisse for at fjerne den gamle ledning. Starteren remskive er normalt holdes på plads af en stilleskrue, som kan løsnes med en unbrakonøgle. Pulley kan også sikres med en cotter pin, som kan nemt fjernes ved hjælp af et par tænger.

•Sæt nye ledningen til remskive ved at indsætte det gennem hullet i remskiven og binde en knude for at sikre det. Vind ledningen rundt om trisse tre eller fire gange.

•Thread ledningen gennem hul i dækslet til metal remskive. Vedhæfte remskive til motoren, hvis det var nødvendigt at tage trisse ud til at fjerne den gamle ledning.

•Reposition den metalkabinet og skrue den tilbage på plads. Påhæftes enden af ledningen i håndtaget, så test ledningen ved at give den to eller tre gode trækker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com